Android 10 pil performansı normal iyi de değil kötü de değil format data yapın ardından 4 wipe yapın kurabilirsiniz.global romdan masık roma geçmek istiyorum imei kayıtlı telefon wipe lardan hangilerini yapmam gerekiyor bir de şuanki sürüm 8.5 bu sürüm androıd 9 mu 10 mu kullanan var mı pil performansı nasıl
androıd 9 versiyonu linki aktıf mı global pil performansı çok düştü 6 saat alamıyorumAndroid 10 pil performansı normal iyi de değil kötü de değil format data yapın ardından 4 wipe yapın kurabilirsiniz.
İnternetten baktım fakat bulamadım maalesef 7.2 sürümü en stabil sürüm dü linkleri ölmüş.androıd 9 versiyonu linki aktıf mı global pil performansı çok düştü 6 saat alamıyorum
hocam ilk defa global dışında roma geçeceğim sizin önereceğiniz rom şuan hangisiİnternetten baktım fakat bulamadım maalesef 7.2 sürümü en stabil sürüm dü linkleri ölmüş.
Mi 9 SE kullanıyorsunuz sanırım, şuan revOS kullanıyorum memnunum onun dışında Mi -Room stabil sürümede geçebilirsiniz.hocam ilk defa global dışında roma geçeceğim sizin önereceğiniz rom şuan hangisi
evet 9 seMi 9 SE kullanıyorsunuz sanırım, şuan revOS kullanıyorum memnunum onun dışında Mi -Room stabil sürümede geçebilirsiniz.
Yanlış hatırlamıyorsam akıllı ağ o sürümde aktif değildi hocam. Belki akıllı ağ kullananlar için önemlidir diye paylaşmak istedim.İnternetten baktım fakat bulamadım maalesef 7.2 sürümü en stabil sürüm dü linkleri ölmüş.