- Adım
- Kadir
- Cihazım
- Mi9 se
- Meslek
- Telefoncu
- Konular
- 18
Anladım teşekkür ederimCihazların kod adları hocam grus(Mi9 se) sirius(Mi8 se)
Anladım teşekkür ederimCihazların kod adları hocam grus(Mi9 se) sirius(Mi8 se)
Hocam direk format data yapsak olmaz mı ?
+yine hızlısın hocam bir süre beklemek gerek ya kendi de kullanıyor ama nedense pek test etmiyor artık yapan kişiMasik X 7 Miui 11 geldi. Kurulumu ingilizce olarak yapın.
Bir kaç tane resim atayım, ana ekranda klasörlere girerken başlatıcı durdu hatası veriyor, tam stabil değil acele etmeyin derim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi de 7.1 yayınlandı Hata düzeltmesi sanırım.
+yine hızlısın hocam bir süre beklemek gerek ya kendi de kullanıyor ama nedense pek test etmiyor artık yapan kişi
tamamdır geri dönüşünü bekliyorum. hangi twrp ile kurdun bu arada? yeni twrpler efs yedeği almıyor deniliyor denedin mi bu arada?7.1 şu an yüklüyorum bakacam dünkü hatalar var mı ?
tamamdır geri dönüşünü bekliyorum. hangi twrp ile kurdun bu arada? yeni twrpler efs yedeği almıyor deniliyor denedin mi bu arada?
hocam rom ne durumca acaba?Kurulumu İngilizce olarak yapacaksınız yoksa hata veriyor. Klasör hatası giderilmiş.
Twrp 3.3.0-0421 sürümünü kullanıyorum. Yeni twrp denemiyorum bu sürüm her türlü işimi görüyor şu anlık.
hocam rom ne durumca acaba?