Yardım Mi 9SE Güncelleme Sonrası TWRP Loop Sorunu

ibrahimserhat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
2
Mevcut Rom: 11.0.6.0 PFBMIXM
Yüklenecek Rom: 11.0.2.0 QFBMIXM (2.2 GB)

TWRP-3.3.1.13-Mi9SE by radispade olan twrp ile android 10 yüklemeye çalıştım OTA ile zip'i indirdim yeniden başlattı TWRP'ye geldi yükle deyip /sdcard/downladed_rom klasöründen indirilen zip'i seçtim ve Bozuk zip hatası aldım. Ardından yeniden başlattım ve sürekli TWRP ile başladı. Sistem'e geçemedim. Ardından TWRP sürümünü 3.3.1.15 olan Android 10 destekli sürüme güncelledim ve ardından denemelerim sonucu ne sisteme girebildim ne de güncelleme yapabildim.

PC aracılığıyla zip'i düzgün indirip recovery modda iken adb ile dosyayı telefona atıp kurulum yaptım. Dalvic ve cache temizledim yeniden başlattım yine TWRP ekranına attı. Bir türlü sisteme giremedim.

Dosyalarım ve uygulamarım gitmesin diye veri ve sistem silemiyorum. Telefonu sistemden açmam için bir öneriniz var mı ?

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Hocam bence TWRP üzerinden verilerinizi yedekleyip temiz kurulum yapın.Ya da eski romu v11.0.6 yi wipe yapmadan direk uzerine kurup açmayı deneyin.Ya da v11.0.2 zipi hatali inmiş olabilir,tekrar indirip deneyebilirsiniz.

Oyla:

cilingirkaan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaan
Cihazım
mi 5
Konular
11
buradan romu indirip flashing tool la yüklemen gerek başıma geldi başka türlü çözemedim

Oyla:

ibrahimserhat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bence TWRP üzerinden verilerinizi yedekleyip temiz kurulum yapın.Ya da eski romu v11.0.6 yi wipe yapmadan direk uzerine kurup açmayı deneyin.Ya da v11.0.2 zipi hatali inmiş olabilir,tekrar indirip deneyebilirsiniz.

Zip'i tekrar indirip tekrar kurabildim fakat kurduktan sonra da TWRP döngüsünden çıkamadım, 11.0.6.0 sürümünü kurmayı deneyeceğim tekrardan.

buradan romu indirip flashing tool la yüklemen gerek başıma geldi başka türlü çözemedim

Evet sanırım böyle yaparak tüm herşeyi sileceğim. Ayrıca 11.0.2.0 Fastboot romu yok 11.0.6.0 temiz kurup güncellemem gerekiyor :) Twrp üzerinden yedekle deyip yedek alsam adb ile bilgisayara çeksem yedek dosyasını. Burada uygulamalarım rehberim ve resimlerimin gitmemesi için neleri seçmem gerekiyor. Böyle bir şey mümkün mü ?

Oyla:

ibrahimserhat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düzenleme yapamadığım için ekliyorum:

Sorunu sıfırdan fastboot ile rom kurarak çözdüm fakat rom yüklemeden önce yedekleme aldım TWRP ile, rom yükledikten sonra TWRP kurup aldığım yedeği geri yükledim herşey eskisi gibi kaldı.

Teşekkürler

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Zip'i tekrar indirip tekrar kurabildim fakat kurduktan sonra da TWRP döngüsünden çıkamadım, 11.0.6.0 sürümünü kurmayı deneyeceğim tekrardan.

Evet sanırım böyle yaparak tüm herşeyi sileceğim. Ayrıca 11.0.2.0 Fastboot romu yok 11.0.6.0 temiz kurup güncellemem gerekiyor :) Twrp üzerinden yedekle deyip yedek alsam adb ile bilgisayara çeksem yedek dosyasını. Burada uygulamalarım rehberim ve resimlerimin gitmemesi için neleri seçmem gerekiyor. Böyle bir şey mümkün mü ?
Twrp den aldığınız yedeklerde resim,müzik,video gibi şeylerin yedeğini almıyor. PC ye kopyalayın.

Bu konuyu da inceleyin hocam

Yada cihazına ait android 10 recovery rom indidirip temiz kurulum ile yükleyebilirsiniz.

İsterseniz cihazına ait fastboot rom indirip mi flash ile yükleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt