Soru Mi 9se Global Betaya geçiş için yardım istiyorum

AlperMercan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alper Mercan
Cihazım
Xiaomi mi9se
Konular
2
Merhabalar, telefonumda şu anda global kararlı rom yüklü, ben global betaya geçmek istiyorum bunu nasıl yapabilirm? yardımcı olursanız sevinirim.

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Merhabalar, telefonumda şu anda global kararlı rom yüklü, ben global betaya geçmek istiyorum bunu nasıl yapabilirm? yardımcı olursanız sevinirim.

Global beta rom geliştirmesi Temmuz ayı itibariyle tüm cihazlarda durduruldu.Sadece çin tabanlı romlar haftalık güncelleme alıyorlar.Cihanızda global stabil rom mu yüklü yoksa Xiaomi EU custom rom mu yüklü ? Cihazınızın hakkında bölümünün ekran görüntüsünü paylaşabilirseniz daha net cevap verebilir.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Global beta rom geliştirmesi Temmuz ayı itibariyle tüm cihazlarda durduruldu.Sadece çin tabanlı romlar haftalık güncelleme alıyorlar.Cihanızda global stabil rom mu yüklü yoksa Xiaomi EU custom rom mu yüklü ? Cihazınızın hakkında bölümünün ekran görüntüsünü paylaşabilirseniz daha net cevap verebilir.
beta durdu çektiği stabilide geri vermedi öyle bekliyoruz ya bende yükleyip imei attırıcaktım sırf bekledim stabili

AlperMercan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alper Mercan
Cihazım
Xiaomi mi9se
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki global eea romun bir artısı var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi de Netflix kullanamıyorum apk yüklediğimde hata ile karşılaşıyorum play store de zaten gözükmüyor, bl kilidinden mi yoksa roottan mı kaynaklı bilmiyorum genelde bunlardan kaynaklanıyor yazmışlar, nasıl çözebilirim bu sorunu?

Ekli dosyalar

• 75669358-45eb-4dee-840b-8966e937a15d.jpg
    75669358-45eb-4dee-840b-8966e937a15d.jpg
    243,6 KB · Görüntüleme: 20

guvenayaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
guven
Cihazım
mi 9 se
Konular
16
Bölgeyi hindistan öyle kur apk yi

mustaj26

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustaj26
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Aynı sorun bende de var cihaza IMEI atıldı Netflix Google play da zaten gözükmüyor APK indiriyorum onda da hatayla karşılaşıyorum açmıyor uygulamayı bölgeyi Hindistan yapıp mi uygulamasindan da indirdim yine hata verdi yardımcı olabilecek varsa sevinirim

Üst Alt