Soru Mİ 9SE Ekran Koruyucu Tavsiyesi

anemoS34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 9SE
Konular
17
Herkese iyi forumlar,

Mİ 9 SE kullanan arkadaşlardan ekranı tamamen kaplayan tercihen şeffaf ekran koruyucu tavsiyeleri bekliyorum. Kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünlerin linklerini bırakabilir misiniz?

örnek olarak alttaki ekran koruyucuyu sipariş verdim ama ekranı tamamen kaplamıyor çerçeve kısımlarında boşluk kalıyor.

bir diğer örnek ekran koruyucuda ise kenarlarda siyah çerçeve var fakat bu çerçeveler kalın olduğu için ekrana taşıyor ve ekrandan yiyor biraz.

Fortulu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fethullah
Cihazım
Discovery 4g
Konular
3
Merhaba ben uzun süre araştırdım forumda gerek internette blitzpower tam kaplayan 9d olmasında karar verdim şuanlık memnunum tam kaplıyor ve eski temperliye göre parmak izi okuyucu daha iyi oldu gibi ama biraz çiziliyor gibi inceden Allah ekranlarımiz yere değmeden korusun

Oyla:

anemoS34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 9SE
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba ben uzun süre araştırdım forumda gerek internette blitzpower tam kaplayan 9d olmasında karar verdim şuanlık memnunum tam kaplıyor ve eski temperliye göre parmak izi okuyucu daha iyi oldu gibi ama biraz çiziliyor gibi inceden Allah ekranlarımiz yere değmeden korusun

link paylaşır mısınız?

Oyla:

Fortulu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fethullah
Cihazım
Discovery 4g
Konular
3
link paylaşır mısınız?
Ben bunu almıştım 6d imiş
Blitzpower Xiaomi Mi 9se 6D Tam Kaplayan Nano Ekran Koruyucu 49,90 TL yerine 24,90 TL

Oyla:

anemoS34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 9SE
Konular
17
Ben bunu almıştım 6d imiş
Blitzpower Xiaomi Mi 9se 6D Tam Kaplayan Nano Ekran Koruyucu 49,90 TL yerine 24,90 TL

teşekkür ederim hocam. iki sorum olacak ekranı tamamen kaplıyor mu? ( çerçeveler dahil ) ve siyah çerçeve kısmı ekrana denk geliyor mu?

Oyla:

Fortulu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fethullah
Cihazım
Discovery 4g
Konular
3
teşekkür ederim hocam. iki sorum olacak ekranı tamamen kaplıyor mu? ( çerçeveler dahil ) ve siyah çerçeve kısmı ekrana denk geliyor mu?
Siyah kısmı ekranı kaplamiyor dışarıdaki siyah yere denk.
evet o siyah kısmı ekranın dışındaki siyahlıklari kaplıyor ekrana gelmiyor eski ekran koruyucum tam kaplamiyordu boşluk kalıyordu bunda kalmıyor kılıf filen de takınca orjinal kılıfıyla arada boşluk bile yok işçiliği beğendim

Oyla:

anemoS34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 9SE
Konular
17
Siyah kısmı ekranı kaplamiyor dışarıdaki siyah yere denk.
evet o siyah kısmı ekranın dışındaki siyahlıklari kaplıyor ekrana gelmiyor eski ekran koruyucum tam kaplamiyordu boşluk kalıyordu bunda kalmıyor kılıf filen de takınca orjinal kılıfıyla arada boşluk bile yok işçiliği beğendim

o zaman tam aradığım kılıf hocam hemen sipariş ediyorum :))

Oyla:

Fortulu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fethullah
Cihazım
Discovery 4g
Konular
3
o zaman tam aradığım kılıf hocam hemen sipariş ediyorum :))
Bence memnun kalırsınız ama taktırdigınız kişi özenle taksın Nano olduğu için boşluk yapabiliyor Yada yapışıp geri kaldırma biraz daha az diğerlerine göre bende herhangi bir sıkıntı çıkmadı da hayırlısı olsun geri dönüş yaparsanız sizde güzel olur

Oyla:

anemoS34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 9SE
Konular
17
siz kendiniz yapıştırmadınız mı? açıkçası ben kendim yapıştırmayı düşünüyordum çok zor değildir inşallah :)) olmadı 2 adet sipariş veririm birini yapıştıramazsan ikinciyi bi telefoncuda taktırırım. kendim takabilirsemde ikincisi yedek olur :)))

Oyla:

Fortulu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fethullah
Cihazım
Discovery 4g
Konular
3
siz kendiniz yapıştırmadınız mı? açıkçası ben kendim yapıştırmayı düşünüyordum çok zor değildir inşallah :)) olmadı 2 adet sipariş veririm birini yapıştıramazsan ikinciyi bi telefoncuda taktırırım. kendim takabilirsemde ikincisi yedek olur :)))
Ben telefoncuya taktırdım kendum çok mükemmelliyetci biri olduğum için hep daha iyisini isterken batiriyorum genelde işleri 3 4 gün beklediğim kargoyu mahvedemem birde telefonu da koruyucusuz bırakamam o yüzden işi bilene verdim

Oyla:
Üst Alt