Yardım Mi 9se den Mi 9Tye geçilir mi?

Kadirbeyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9 se
Konular
14
Mi 9se kullancısıyım fakat son zamanlarda mi 9t ye heves etmiş durumdayım yarın 1550TL ye satıp üstüne 400 tl daha koyup sıfır Mi 9T almayı düşünüyorum sizce mantıklı olurmu olmazmı sebepleriyle yazarsanız çok sevinirim , Hayırlı akşamlar dilerim.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Mi 9se kullancısıyım fakat son zamanlarda mi 9t ye heves etmiş durumdayım yarın 1550TL ye satıp üstüne 400 tl daha koyup sıfır Mi 9T almayı düşünüyorum sizce mantıklı olurmu olmazmı sebepleriyle yazarsanız çok sevinirim , Hayırlı akşamlar dilerim.
Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Tamamen size kalmis.Daha buyuk ekran,çerçevesiz tasarım gibi artıları var.Ekran surelerinde ve islemci performansinda asiri bir fark kesinlikle yok.Kamera olarak 9t geride gibi dursada video kisminda cok daha ileride cunku eis guzel calisiyor,Mi 9 Se'de eis vasat.Tasarım ve malzeme kalitesi olarak mi 9 se daha onde,en azindan malzeme kalitesi olarak.Ayrica 9t nin daha genis rom arsivi var.

Oyla:

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
94
merhaba
ben şahsen tavsiye etmiyorum

mi9t oyun - günlük internet video seyretmek- geniş ekranlı kullanım vs açısından çok çok güzel.. orta seviye bir performans için oldukça memnun edici bir tlf. mi9se nin boyutlarına elde duruşuna göre ister istemez kaba ve yorucu bir tlf. mi9se (özellikle mavi rengi çok güzel) günlük iletişim kullanım açısından daha güzel bir kullanımı olduğunu bilmeniz gerekir. taşıması kolay. varlığını pek belli etmiyor elbisenizde. elde duruş ve kavrama kolaylığı .. sanki ses çıkışı daha iyi gibi geldi 9t den. gün ışığında ekran değeri olarak mi9se sınıfda kalıyor. ekran parlaklığını sona kadar getirmeniz maalesef görmenizi kolaylaştırmıyor. gün ışığında mi9se sınıfda kalıyor. taşıma - estetik ve kullanım olarak oldukça güzel bir tlf dur.

lakin ben bu mi9t tlf un YENİ bir güncel sürüm stable bir güncelleme almaması ve pil performansından çok memnun değilim. ve oynadığım oyunun her güncellemesi sonrasında performansı geriye kaymakta. tabiki oyunun kendi performansı da var.

son dönemde edge diye tabir edilen uzatılmış kenar çerçevesi, note serisi ile başlayan ve mi 10 ile devam eden seriye ilgim arttı. bu tlf un en kötü tarafı ise küçük de olsa ekranında kamera olması ve oyunlar açısından gereksiz yer işgal etmesi... açılır kapanır kamera olsa daha iyi olabilirdi

kamerasız ekran ve uzun soluklu istiyorsanız "mi9t pro" serisi daha mantıklı olur.
benim gibi yüzüklü - kalın silikon kılıf kullananlar için oldukça zor ve kaba bir tutuş .. göreceli bir yorum. incecik silikon kılıf bile kullanmam... düşürmem.. çarpmam diyorsanız az önce söylediklerimin bir kısmını pas geçebilirsiniz. kendi kılıfı görsel olarak çok güzel olsa bile maalesef elde kayması kaçınılmaz. aynı kasa şeklinde ama kaymayan bir modeli almanız halinde durum değişir.

her olumsuz yorumuma rağmen.. yine de mi9t pro almanız ileriye dönük olarak iyi olur. çok aşırı fiyat farkı yok.. süreç açısından ise oldukça fark göreceksiniz.

açıkcası ben miui rom dışında bir rom kullanmayı sevemedim. miui rom sanki daha düzenli ve tertipli geliyor bana.. malum markaların romları daha karışık duruyor. alışmak ile ilgili tabiki.

aceleniz yoksa mi10 ve alt serileri de olabilir

orta segment istiyorsanız.. sd765 işlemcileri tercih ediniz

Oyla:

ynsylcn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus YALÇIN
Cihazım
huawei P10
Konular
1
Şuan mi 9 SE kullanıyorum. Mi 9 T ise kutusuna koyup çekmeceye kaldırdım. Neden Mi 9 T yi kullanmayı bıraktığıma gelince ; Tek elle kullanmak imkansız, ağırlık fazla ( kılıfsız kullanmama rağmen ). Keşke Mi 9 SE boyutunda olsaydı harika olurdu.

Onun haricinde harika telefon. Ancak boyut, tek elle kullanamama, ağırlık olayları bende olumsuz sonuçlar doğurduğu için Mİ 9 SE ye geçtim.

Bunları göz önünde bulundurarak, kullanım amaçlarınızı da düşünerek karar verebilirsiniz.

Ben daha kompak cihaz sevdiğim halde gidip kumar oynayıp Mi 9 T aldım ama kullanamadım :)

Oyla:

Huseyiny2099

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi 8 se
Konular
17
Ben mi 9 se almadan önce mı 9t vardı ama boyut ve ağırlık olarak beni tatmin etmedi tek elle kullanmak çok zor heleki eliniz orta veya küçükse çok daha zor.. Ayrıca donanım olarak birbirine yakın ama illaki Alacam diyorsan 2. El mi 9t pro daha mantıklı bir seçim en azından donanım olarak fark hissedersin

Oyla:
Üst Alt