İnceleme Mi 9'da 8K@30-60fps HDR video izlenebiliyor!

vivandiere

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
Mi 9
Konular
1
Telefonun ekranı fhd yani bildiğim kadar 2k.siz 8k açsanız da 2k olarak görürsünüz en fazla 8k indirip açmanız 8k seyrettiğinizi göstermez ki. Yanlış biliyorsam anlatın
Elbette ful optimum bir 8K performansı panelin mevcut kapasitesinden dolayı mümkün değil ama sorunsuzca takılmadan oynatabiliyor olması güzel ve de içeriğin hiçbir yerinde böyle bir iddia da yok ki zaten. Çok da anlaşılır yazmıştım oysa ama. Ahahha x2

Son düzenleme:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Elbette ful optimum bir 8K performansı panelin mevcut kapasitesinden dolayı mümkün değil ama sorunsuzca takılmadan oynatabiliyor olması güzel ve de içeriğin hiçbir yerinde böyle bir iddia da yok ki zaten. Çok da anlaşılır yazmıştım oysa ama. Ahahha x2
Aklınızca benimle dalga geçiyorsunuz ama ben böyle bir iddiada bulunduğunuzu iddia etmedim. Oysaki çok açık yazmıştım ama sanırım benim mesajımı anlayamamışsınız.

vivandiere

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
Mi 9
Konular
1
Aklınızca benimle dalga geçiyorsunuz ama ben böyle bir iddiada bulunduğunuzu iddia etmedim. Oysaki çok açık yazmıştım ama sanırım benim mesajımı anlayamamışsınız.
Hayır, dalga geçmiyorum. Sadece konu hakkında paylaşımda bulundum.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Size çerez bir açıklama yapayım qualcomm bunun için zaten kendi sitesinde açıklama yayınlıyor orayı takip edebilirsiniz.
İki resim atacam biri Sd845 biri Sd855 için;

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Yukarıda videoplayback yazan kısım SD845 işlemci ile en fazla 4K 60 fps videolar oynatabileceği,altta SD855 kısmında ise bu şekilde bir ibareye yer verilmemiş bu da demek oluyor ki 8K video oynatım konusunda bir problem teşkil etmiyor hatta gerek bile duymamışlar açıklama yapmaya.İşlemciler için bu tür bilgiler zaten kendi işlemciyi üreten firmaların teknik bilgilerinde yazıyor.

İlgili işlemcilerin teknik veya diğer özelliklerini incelemek için aşağıdaki linkler kullanabilirsiniz.
SD 845-->
SD 855 -->

vivandiere

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
Mi 9
Konular
1
Size çerez bir açıklama yapayım qualcomm bunun için zaten kendi sitesinde açıklama yayınlıyor orayı takip edebilirsiniz.
İki resim atacam biri Sd845 biri Sd855 için;

Yukarıda videoplayback yazan kısım SD845 işlemci ile en fazla 4K 60 fps videolar oynatabileceği,altta SD855 kısmında ise bu şekilde bir ibareye yer verilmemiş bu da demek oluyor ki 8K video oynatım konusunda bir problem teşkil etmiyor hatta gerek bile duymamışlar açıklama yapmaya.İşlemciler için bu tür bilgiler zaten kendi işlemciyi üreten firmaların teknik bilgilerinde yazıyor.

İlgili işlemcilerin teknik veya diğer özelliklerini incelemek için aşağıdaki linkler kullanabilirsiniz.
SD 845-->
SD 855 -->
lazye Hocam, Qualcomm'un SDM855'i 8K video oynatma iddiasıyla duyurmadığının farkındayım ve kapasitesinin de. Niyet okumadan paylaşımdaki nüansı kaçırmazsanız ne demek istediğim çok açık: İşlemci ve panelin mevcut kapasitesinin yanı sıra 8K video'ları takılmadan sorunsuz bir şekilde oynatabildiğinden bahsediyorum.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
lazye Hocam, Qualcomm'un SDM855'i 8K video oynatma iddiasıyla duyurmadığının farkındayım ve kapasitesinin de. Niyet okumadan paylaşımdaki nüansı kaçırmazsanız ne demek istediğim çok açık: İşlemci ve panelin mevcut kapasitesinin yanı sıra 8K video'ları takılmadan sorunsuz bir şekilde oynatabildiğinden bahsediyorum.
Aynı şeyden bahsediyoruz bende desteklemiyor demiyorum zaten S845 8K 60 fps HDR açarsanız video takılabilir bunun bilgisini vermek istedim yok olmaz yada siz yanlış söylüyorsunuz gibi bir açıklama yapmadım bilgilendirme yazısıydı sadece.

Fortulu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fethullah
Cihazım
Discovery 4g
Konular
3
Mi 9 SE cihazımda 'da 8K 60 FPS HDR videoları açabiliyorum zaten. Takılmadan yağ gibi oynuyor.
Edit: Youtube'da telefonda sadece 4K seçeneği gözüküyor.
Merhaba benim Telefonumda da eskiden 4k 60fps hdr seçeneği vardı daha sonra çıkmamaya başladı artık 1080p hdr çıkıyor acaba sebebi ne olabilir bir ara Hindistan olarak bölge seçtim sonra geri aldım daha sonra bulamadım

Üst Alt