Yardım Mi 9Bootloder

baturalp

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kemal
Cihazım
mi 9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 10.2.16.0/STABLE
Telefon Modeli
Mi 9
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaslar merhaba, yillardir ios kullaniyordum yeni androide gectim suan mi 9 kullaniyorum cihaz yurtdisi cince ve ing 14 gun once aldim, kilidi acmak.icin basvuru yaptim.yarin 15 gunluk surec doluyor. Nasil bir yol izlemem gerekli yardimci olursaniz sevinirim. Suanki surum MIUI 10.2.16.0/STABLE. Global Stable mi yuklemem gerek ve yukledikten sonra tekrardan miui 10 kullanabilecekmiyim. Birde link varmi yoksa miflash unlock programin icinxenmi yukleme yapiliyor bi aydinlatabilirseniz makbule gecer.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Hayırlı olsun hocam cihazınız.
Sağ üst köşedeki arama butonu ile birçok konuya aratarak ulaşabilir siniz.

Bootlader kilidi açma rehberine ulaşabilirsiniz.

Mi 9 ait bütün içeriğe ulaşabilirsiniz.

Oyla:

baturalp

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kemal
Cihazım
mi 9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cok tesekkur ederim.Lakin tam olarak anlayamadim suan icin global kararli surum mevcutmu acaba? miflashlami yukleyecem sonra sikinti cikmasin yarin aksam kilit aciliyor o yuzden biraz stres oldum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun hocam cihazınız.
Sağ üst köşedeki arama butonu ile birçok konuya aratarak ulaşabilir siniz.

Bootlader kilidi açma rehberine ulaşabilirsiniz.

Mi 9 ait bütün içeriğe ulaşabilirsiniz.
Hocam cok tesekkur ederim.Lakin tam olarak anlayamadim suan icin global kararli surum mevcutmu acaba? miflashlami yukleyecem sonra sikinti cikmasin yarin aksam kilit aciliyor o yuzden biraz stres oldum

Son düzenleme:
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam cok tesekkur ederim.Lakin tam olarak anlayamadim suan icin global kararli surum mevcutmu acaba? miflashlami yukleyecem sonra sikinti cikmasin yarin aksam kilit aciliyor o yuzden biraz stres oldum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam cok tesekkur ederim.Lakin tam olarak anlayamadim suan icin global kararli surum mevcutmu acaba? miflashlami yukleyecem sonra sikinti cikmasin yarin aksam kilit aciliyor o yuzden biraz stres oldum

Hocam kilidinizi archesm hocamın verdiği bağlantıda bulunan rehbere göre açtıktan sonra işlem son derece basit.

adresinden rom dosyasını indirip bilgisayarınızın C sürücüsüne çıkartın. Cihazınızı fastboot moduna alıp bilgisayara bağlayın. Mi Flash Tool – Xiaomi Tools adresinden 64 bit olan mi flashtool indirip kurun. Browse butonu ile c sürücüsündeki rom dosyasını gösterin, alttan flash all seçin ve flash butonuna tıklayarak romu yükleyin.

Ayrıntılı anlatımlar

Resimli Anlatım İçin : İpucu - Xiaomi Cihazlar İçin Fastboot ROM Kurma.
Video Anlatım İçin : Rehber - MI Flash Tool İle FastBoot ROM Kurulumu

Oyla:

baturalp

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kemal
Cihazım
mi 9
Konular
1
Hocam kilidinizi archesm hocamın verdiği bağlantıda bulunan rehbere göre açtıktan sonra işlem son derece basit.

adresinden rom dosyasını indirip bilgisayarınızın C sürücüsüne çıkartın. Cihazınızı fastboot moduna alıp bilgisayara bağlayın. Mi Flash Tool – Xiaomi Tools adresinden 64 bit olan mi flashtool indirip kurun. Browse butonu ile c sürücüsündeki rom dosyasını gösterin, alttan flash all seçin ve flash butonuna tıklayarak romu yükleyin.

Ayrıntılı anlatımlar

Resimli Anlatım İçin : İpucu - Xiaomi Cihazlar İçin Fastboot ROM Kurma.
Video Anlatım İçin : Rehber - MI Flash Tool İle FastBoot ROM Kurulumu
Çok teşekkürler Hocalarım, 2 saat sonra kilit açılıyor deneyecem inşallah, bu arada mıuı 10 yüklü olacak değilmi ? yoksa güncellememi gelecek

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Çok teşekkürler Hocalarım, 2 saat sonra kilit açılıyor deneyecem inşallah, bu arada mıuı 10 yüklü olacak değilmi ? yoksa güncellememi gelecek

Evet hocam bir üstteki mesajımda verdiğim bağlantıdan indirdiğiniz rom son sürüm olacak. Beklerken rehberleri okumanızı ve indirilmesi gereken dosyaları indirip bilgisayarınızı hazırlamanızı tavsiye ederim.

Oyla:

baturalp

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kemal
Cihazım
mi 9
Konular
1
Evet hocam bir üstteki mesajımda verdiğim bağlantıdan indirdiğiniz rom son sürüm olacak. Beklerken rehberleri okumanızı ve indirilmesi gereken dosyaları indirip bilgisayarınızı hazırlamanızı tavsiye ederim.
Eyvallah hocam çok teşekkürler vaktinizi aldım hakkınızı helal edin, Bu arada twrp nedir onu yüklemem gereklimi acaba

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Eyvallah hocam çok teşekkürler vaktinizi aldım hakkınızı helal edin, Bu arada twrp nedir onu yüklemem gereklimi acaba
Hayır hocam. TWRP resmi olmayan romları yükleyecekseniz gerekli. Siz resmi rom yükleyeceğiniz için sizin yüklemenize gerek yok.

Oyla:

baturalp

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kemal
Cihazım
mi 9
Konular
1
Hayır hocam. TWRP resmi olmayan romları yükleyecekseniz gerekli. Siz resmi rom yükleyeceğiniz için sizin yüklemenize gerek yok.
Hocam herşey tamam ama miflash cihazı görmüyor farklı bir sürümmü yüklemeliyim acaba

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam herşey tamam ama miflash cihazı görmüyor farklı bir sürümmü yüklemeliyim acaba

Cihazı fastboot moduna aldıysanız (ekranda tamirci tavşan varsa) Driverlar ile ilgili bir problem olabilir hocam. Sürücüleri güncelleştirmeyi deneyebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt