Şuanda kullanmakta olduğum Iphone 7 plus cihazımdan Xiaomi mi 9 a geçmek sizce mantıklı mıdır güvenilir bildiğiniz satıcı öneriniz var ise lütfen belirtiniz
Ayni islemi 1 ay ince yaptim , istersen arti ve eksi olarark siraliyim.
- Cin ROM un dan global ROm a donbmek vs. ekstra islemler yapmam gerekti ,global cihaz bulamadigim icin bu yolu izlemek zorunda kaldim.
-Samsung Galaxy watch kullanamiyorum cunki markette cihaziniz uyumlu degil uyarisi veriyor.
- Bose kulakliklari kullanirken seste takilma vs. oluyor ama diger bir Redmi 7 de duzgun calisiyor.
Lafin kisasi bazen uyumsuzluklar cikartiyor bu cihazin cin versiyon orijinli olmasindan mi nedir bilemedim TR de ki operatorler bu markaya uzak Volte-Vowifi vs. biraz zahmetli.
-IOS kadar stabil degil maalesef.
-Belki komik gelecek ama cihazin ahize kismi cok toz aliyor ve ince bir firca ile hep temizlemek gerekiyor.
Eger Galaxy S10+ 700$ civari olsa kesinlikle onu alirdim ancak 900$ dan asagiya bulamadim.
+Kamerasi basarili Iphone 7+ a gore oldukca iyi
+7+ artik iyice eskimis bir telefon gerek ekran kasa orani gerekse ozellikler bakimindan artik degisitirmek iyi olur.
+Ekran parlakligi vs. oldukca guzel kesin detaylar ve yuksek kontrast.
+Kablosuz sarj ozelligi var 20W ve oldukca kullanisli ve hizli sarj oluyor.
+Cok guzel rek ve tasarima sahip insanin kilifsiz kullanasi geliyor ama arka cam kapak biraz riskli duruyor.