Soru Mi 9

ardaust0

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda
Cihazım
Iphone 7 Plus
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.3.1
Telefon Modeli
Iphone 7 Plus
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Şuanda kullanmakta olduğum Iphone 7 plus cihazımdan Xiaomi mi 9 a geçmek sizce mantıklı mıdır güvenilir bildiğiniz satıcı öneriniz var ise lütfen belirtiniz

goldenmoon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
mi mix 3 & mi 9
Konular
6
Ne iphone ne samsung, xiaomi bence çok başarılı telefon. Mi9 modeli de canavar.
Heleki yazılımını kurcalayacaksaniz çok keyif verici.

Oyla:

Baturalpbey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
mi 9
Konular
4
Ben iPhone x ten geçtim 4 ay önce Çok mantıklı hareket etmişim diyorum, iPhone 7 den sonra Porche gibi gelir sana bence

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Urush

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Urush
Cihazım
Mi9
Konular
4
Şuanda kullanmakta olduğum Iphone 7 plus cihazımdan Xiaomi mi 9 a geçmek sizce mantıklı mıdır güvenilir bildiğiniz satıcı öneriniz var ise lütfen belirtiniz

Ayni islemi 1 ay ince yaptim , istersen arti ve eksi olarark siraliyim.

- Cin ROM un dan global ROm a donbmek vs. ekstra islemler yapmam gerekti ,global cihaz bulamadigim icin bu yolu izlemek zorunda kaldim.
-Samsung Galaxy watch kullanamiyorum cunki markette cihaziniz uyumlu degil uyarisi veriyor.
- Bose kulakliklari kullanirken seste takilma vs. oluyor ama diger bir Redmi 7 de duzgun calisiyor.
Lafin kisasi bazen uyumsuzluklar cikartiyor bu cihazin cin versiyon orijinli olmasindan mi nedir bilemedim TR de ki operatorler bu markaya uzak Volte-Vowifi vs. biraz zahmetli.
-IOS kadar stabil degil maalesef.
-Belki komik gelecek ama cihazin ahize kismi cok toz aliyor ve ince bir firca ile hep temizlemek gerekiyor.

Eger Galaxy S10+ 700$ civari olsa kesinlikle onu alirdim ancak 900$ dan asagiya bulamadim.

+Kamerasi basarili Iphone 7+ a gore oldukca iyi
+7+ artik iyice eskimis bir telefon gerek ekran kasa orani gerekse ozellikler bakimindan artik degisitirmek iyi olur.
+Ekran parlakligi vs. oldukca guzel kesin detaylar ve yuksek kontrast.
+Kablosuz sarj ozelligi var 20W ve oldukca kullanisli ve hizli sarj oluyor.
+Cok guzel rek ve tasarima sahip insanin kilifsiz kullanasi geliyor ama arka cam kapak biraz riskli duruyor.

Oyla:
Üst Alt