Yardım Mi 9 Telefonda 4G+ gösteriyor

Erkan44

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan-44
Cihazım
Mi9
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.2.14 Kararlı
Telefon Modeli
Mi9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadşalar merhaba yeni bir mi9 kullanıcısıyım. İphonedan geçtim ve dikkatimi birşey çekti. İnternet imgesinin normalde LTE göstermesi gerekiyor diye biliyorum ama 4G+ şeklinde gösteriyor bu 4.5g mi demek. Nedense internet hızı bana baya yavaş geldi Bunun Herangi bir şekilde LTE şekline çevirebilirmiyiz yardımcı olursanız bu konuda sevinirim.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hepsi aynı hocam, 4G 4.5G LTE isimleri farklı sadece, görevleri aynı. Hız problemi şebeke yada operatör kaynaklı olabilir. Speedtest uygulaması ile hız testi yapabilirsiniz.

Oyla:

Erkan44

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan-44
Cihazım
Mi9
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hız testi yaptım Dowlandım 12.5 upload ise 5 gösteriyor normal mi bu degerler . Turkcell.

Oyla:

Yusufmi9se

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf İslam
Cihazım
Xiaomi Mi 9SE
Konular
9
Sad
Arkadşalar merhaba yeni bir mi9 kullanıcısıyım. İphonedan geçtim ve dikkatimi birşey çekti. İnternet imgesinin normalde LTE göstermesi gerekiyor diye biliyorum ama 4G+ şeklinde gösteriyor bu 4.5g mi demek. Nedense internet hızı bana baya yavaş geldi Bunun Herangi bir şekilde LTE şekline çevirebilirmiyiz yardımcı olursanız bu konuda sevinirim.
Sadece isimsel fark hocam ayarlar>çentik&durum çubugu>4.5G yerine LTE goster diye bi ayar var oradan değistirebilirsiniz

Oyla:

ErbeDesWind

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Meslek
Turist Rehberi
Konular
5
Hepsi aynı değil. 4G+ LTE olarak gözükmez. LTE+ olarak gözükür. iOS'da sabit LTE olarak gösterir. Ki ben nedense 4G ile 4G+ arasında her zaman gözle görülür derecede hız farkı hissediyor ve bunu speedtest uygulamasını kullanarak da doğruluyorum

Oyla:

Erkan44

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan-44
Cihazım
Mi9
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sad

Sadece isimsel fark hocam ayarlar>çentik&durum çubugu>4.5G yerine LTE goster diye bi ayar var oradan değistirebilirsiniz
Bildirimler Durum cubugu olabilir mi bahsettiginiz yer Orda böyle bi ayar bulamadımda

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hız testi yaptım Dowlandım 12.5 upload ise 5 gösteriyor normal mi bu degerler . Turkcell.
Turkcell'e göre normal değerler. Bulunduğunuz yerde şebeke yoğunluğu fazla ise hız problemi olabiliyor, hızınız çok düşük değil hocam kabul edilebilir seviyede.

Oyla:

ErbeDesWind

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Meslek
Turist Rehberi
Konular
5
Bildirimler Durum cubugu olabilir mi bahsettiginiz yer Orda böyle bi ayar bulamadımda
Çentik durum çubuğu olarak geçiyor benim mi8'de fakat custom romlarda değiştiriliyor diye biliyorum global romda olmayabilir

Oyla:

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
4G+ 4.5G değildir arkadaşlar 4.5G diye bir band yok Türkiye'deki operatörlerin uydurmasıdır 4G/LTE'dir. Baz istasyonu sağlambir yerdeysen 4G+ yazar daha hızlı daha iyi demek.

Oyla:

ErbeDesWind

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Meslek
Turist Rehberi
Konular
5
4G+ 4.5G değildir arkadaşlar 4.5G diye bir band yok Türkiye'deki operatörlerin uydurmasıdır 4G/LTE'dir. Baz istasyonu sağlambir yerdeysen 4G+ yazar daha hızlı daha iyi demek.
Ben de öyle olduğunu iddia etmedim ama arada göz ardı edilmeyecek bir hız farkı olduğunu, fark yok diyenlere gerekirse testler ile ss alıp atarım. Ki turktelekom da neredeyse hiç 4G+ olmuyordu turkcell ve vodofone'da oluyor

Oyla:
Üst Alt