Soru Mi 9 t Pro

Zeysan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Mi 9 t pro
Konular
1
Arkadaşlar merhaba bende mi 9 t pro var kapalı kutu jelatinli almıştım 4 4 kullanma hakkım vardı ama acele ettim 3. Ay da kayıt ettirdim IMEI telefon şu an 10.3.1 kararlıya döndü ve twrp var bide magist diye bir şey güncelleme yapamıyorum nedeni root atıldı diye mi twrk dem mi güncelleme yapmam lazım adam diyor 12 gelince yap sorun olursa getir bakarız ben 10.3.1 yapamıyorum ki 12 yi nasıl görecem komple format atsam ya da güncelleme ile ilgili öneriniz var mı komple format atarsam cihaz ilk haline döner mi kullanmaya devam edebilrmiym eğer formatlarsam cihaz gider mi ya da güncelleme ile ilgili telefonu kitlemeden güncelleyebilir miyim miu dan 12 beta indirdim 2,6 GB dı o deneme betası mı oluyor yoksa orjiinal betası mı nasıl gincellerim lütfen yardım

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Linkte yer alan programa Mi hesabı ile giriş yapın ve en son sürüm global sürümü yükleyin ve kullanın.

İşlem öncesi MUHAKKAK yedek alın çünkü tüm verileriniz silinecek.

Son sürüm yüklendikten sonra ASLA cihaz içerisinden veya tuş yöntemi ile fabrika ayarlarına dönmeyin.

Yapacağınız bu rom yükleme işleminde BL kapanmaz,imei silinmez,normal OTA üzerinden güncelleme alırsınız....

Oyla:

Zeysan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Mi 9 t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Linkte yer alan programa Mi hesabı ile giriş yapın ve en son sürüm global sürümü yükleyin ve kullanın.

İşlem öncesi MUHAKKAK yedek alın çünkü tüm verileriniz silinecek.

Son sürüm yüklendikten sonra ASLA cihaz içerisinden veya tuş yöntemi ile fabrika ayarlarına dönmeyin.

Yapacağınız bu rom yükleme işleminde BL kapanmaz,imei silinmez,normal OTA üzerinden güncelleme alırsınız....

[/QUOb
Bende bilgisaray yok bunları yapamam peki telefoncu bana 12 gelince yaparsın sorun olmaz demişti oto güncellemeler geliyor karşıma ama twrk çıkıyor yapamıyorum orda birşeye mi tıklamam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi.ue deki 11 romu indirsen twrp den kurmayı biliyorum indirip kursam olur mu kitlenir mi telefon lütfen yardım edin

Son düzenleme:
Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
42
kitlenmez niye kitlensin. twrp den rom yükleme adımlarını doğru biliyorsanız istediğiniz romu atıp yükleyebilirsiniz

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

Mi.ue deki 11 romu indirsen twrp den kurmayı biliyorum indirip kursam olur mu kitlenir mi telefon lütfen yardım edin

Twrp üzerinden Global rom kurmayın, en sağlıklısı bir üst mesajdaki yöntem ile global rom yüklemedir.

Custom rom yükleyecekseniz güncel twrp ve linkte anlatılan yöntem ile rom yükleyebilirsiniz...

Tavsiye Twrp

Tavsiye Rom

Rom yükleme adımları

Oyla:

Zeysan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Mi 9 t pro
Konular
1
kitlenmez niye kitlensin. twrp den rom yükleme adımlarını doğru biliyorsanız istediğiniz romu atıp yükleyebilirsiniz
Biliyorum ancak şu an bende 10.3.1 kararlı var 11 i indirdim yapabilirim ancak 12 bekle adam güncelleyebilir sin dedi ama güncelleme indirdikten sonra karşıma twrk geliyor yani kendi güncellemesi olur mu oto alır mı yoksa hep twrk mi yapmam lazım

Twrp üzerinden Global rom kurmayın, en sağlıklısı bir üst mesajdaki yöntem ile global rom yüklemedir.

Custom rom yükleyecekseniz güncel twrp ve linkte anlatılan yöntem ile rom yükleyebilirsiniz...

Tavsiye Twrp

Tavsiye Rom

Rom yükleme adımları

Leptobum yok olsa yapacam bide elimde kalır diye korkuyorum ya açıkcası 12 gelse yapılır mı yapılmaz mı onuda bilmiyorum adam yüklenir dedi ama ben güncelleme indirip10.3.3 yükle diyince karşıma twrp geliyor orda kalıyorum

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Biliyorum ancak şu an bende 10.3.1 kararlı var 11 i indirdim yapabilirim ancak 12 bekle adam güncelleyebilir sin dedi ama güncelleme indirdikten sonra karşıma twrk geliyor yani kendi güncellemesi olur mu oto alır mı yoksa hep twrk mi yapmam lazım

Leptobum yok olsa yapacam bide elimde kalır diye korkuyorum ya açıkcası 12 gelse yapılır mı yapılmaz mı onuda bilmiyorum adam yüklenir dedi ama ben güncelleme indirip10.3.3 yükle diyince karşıma twrp geliyor orda kalıyorum

Tavsiye olarak verdiğim rom miui 12 zaten. Verdiğim linkleri minimum 2 kere okuyun/inceleyin/izleyin....

Global rom kuracaksanız İLK mesajda verdiğim program ile kurulum yapın.

Mevcut twrp den linkte anlatılan şekilde EFS (imei) yedeğini alıp telefon hafızası hariç 3-5 yere yedekleyin...

Oyla:

Zeysan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Mi 9 t pro
Konular
1
Tavsiye olarak verdiğim rom miui 12 zaten. Verdiğim linkleri minimum 2 kere okuyun/inceleyin/izleyin....

Global rom kuracaksanız İLK mesajda verdiğim program ile kurulum yapın.

Mevcut twrp den linkte anlatılan şekilde EFS (imei) yedeğini alıp telefon hafızası hariç 3-5 yere yedekleyin...

Peki bilgisaray gerek var mı bunun için

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
42
Peki bilgisaray gerek var mı bunun için
bilgisayarsız rom kuramazsınız çünkü globalden custom a geçmeye çalışıyorsunuz, mutlaka format data ve 4 wipe yapılmalı. bu sebeple telefon hafızası tamamen sıfırlanacak sonrasında pc den cihaza rom atıp tekrar twrp üzerinden yükleyeceksiniz. miui 10 dan 11 geçmekte bir sorun yok sadece dediğim gibi pc olmadan bulaşmayın bu işlere

Oyla:
Üst Alt