Yardım Mi 9 T Pro Alma konusunda

alperknkc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
5
İyi günler arkadaşlar. Forumda yeniyim. Hali hazırda 6 aydır IMEI atılmış Mi 8 SE kullanıyorum. Telefonla çok fazla vakit geçirdiğim için (Oyun,Netflix vs.) Mi 9 T Pro'ya geçmeyi düşünüyorum. Bu sefer direk TR garantili bir cihaz almayı düşünüyorum. Memur olduğum için ne zaman nerede hangi şehirde olduğum belli olmuyor. Güncellemelerde falan sorun yaşamak istemiyorum. Forum İstanbul'da bulunan MiStore'den almayı düşünüyorum. Şu an 64 Gb modeli 4300₺. İlerleyen zamanlarda 128 Gb modeli gelir mi?

Erenİhsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren ihsan
Cihazım
Mi 9 T
Konular
1
Size güzel bir yöntem tavsiye edeyim. Garantisiz alın 2700-2800 civarına, 8 ay yasal süre içinde kullanın. Sonra bunu en kötü 2000 bandına rahat satarsınız, alan kişi gider imei attırır sıkıntı değil. Bir tane daha alın sıfır, bir 8 ay daha kullanın, onu da satın. Sonra bir tane daha sıfır alın onu da 8 ay kullanın satın.

Tahmini 3 er defa en fazla 700 liralık zararınız olur ve 2 sene içinde 3 adet sıfır telefon kullanmış olursunuz. 4500 ₺ yazıktır.
Bende Huewai mat 20 pro var, kayıtsız, satamıyorum!

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
İmei atılamayan cihaz zannedersem o, o sebeple ancak yurtdışına gidip orada kullanacak birisi alır tahminimce

Oyla:

Erenİhsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren ihsan
Cihazım
Mi 9 T
Konular
1
Mı 9 T cihazında "Switch Acces etkinleştirildi. Ayarlar kısmından yüksek riskli geliştirici seçenekleri bildirimi alacaksınız." uyarısı alıyorum.
BUNU ÇÖZEMİYORUM.
BANA YARDIM EDER MİSİNİZ?
TEŞEKKÜRLER.

Oyla:
Üst Alt