Yardım Mi 9 t Pro 8 GB 128 versiyon rom sorunu..

barisbozan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
jegfost
Cihazım
xiaomi mi 8 lit
Konular
12
Mrb mi ailesi herkese hayırlı günler iyi kazançlar dilerim bende 3 gün oldu telefonu alalı romda ota güncelleme almıyor vede ota paket yükle işlemide olmadı zaten rom eski versiyonda kalmış vede 8 GB rem var bu cihazda bana Fastboot link ata bilecek biri var k vede telefona uygun son güncelleme hangisi bulamadım yardım edecek birileri varmı acaba..

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

barisbozan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
jegfost
Cihazım
xiaomi mi 8 lit
Konular
12
Peki ne yapmam lazım rom atabilir miyim benimde kafam karıştı ha ne yapayım anlamadım ki bric falan yaparım deye korkuyorum rom atmayada kortum biri bana yardım edebilirmi acaba..

Şu linkteki fasboot linkini indirdim hazır bekliyor pc hazır atsammı atmasammı kararsız kaldım sizce..

Oyla:

atak946

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
5
İşte orada bir eksiklik var aslında bu eksiklik bizim bilgisizliğimizden de değil çoğu satış kanallarından kaynaklanıyor Redmi K20 varmı diyorum yok deyip Mİ9 T Pro veriyor ikisi aynı cihazmı diyorum hayır diyor. Bu sefer Mİ9 T Pro istiyorum Redmi K20 veriliyor satanlarında mı bilgisi yok anlamıyorum benimde kafamı karıştırıyor ama aynı cihaz olduğunu biliyordum bende sırf bu sebeple dükkana uğrayan bir arkadaşında dükkandan çıktığını gördüm. Hindistana özel, Global'e özel diye farklı adlarla çıkartınca kafa karışıyor :)
Satış tercihi diyelim yapacak bişey yok

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

barisbozan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
jegfost
Cihazım
xiaomi mi 8 lit
Konular
12
Yok mu kimse yardım edecek biri...

Oyla:

atak946

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
5
Hocam forumda konu var k20 pro mi 9t Pro global eeu rom diye

Link çalışıyorsa buyur dene

[/URL]

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8

Hocam arkadaş zaten konuda linki paylaşmıştı diye tekrar yazmadım ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

barisbozan

Buyur hocam;

Oyla:

Emrahky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 5s plus
Konular
2
Peki hocam k20 Pro mu iyi yoksa mi 9 t Pro mu iyi fark yok gibi kafam karıştı vede buna hangi rom atarsam beynindüzelir yardımcı olurmusun uz
Forumda ilk mesajım :) şimdi arkadaşlar tek ve önemli fark şebeke olayıdır. Konuyu biraz derinlemesine girersek türkiye de 3 operatörde 20bant(800hz) hızını kullanıyor en düşüğüdür 800 900 2100 2600 gibi 3 operatörde kullanıyor ama bazı xiaomi modellerinde benim kullandığım mi 5s plusta 20 band(800hz) desteği yok ve türkiye turlarında çok çekmemezlik yaptı. ve k20 pronun sertifikalarında 800 desyeği yok ama mi 9t pro globalde var ha romla rotla olanlarıda dinleme olmuyor ondan bende ırakta mi 9t pro getirtim pazartesi alacam eğer k20pro çıkarda geri yollarım 20 bant 800 önemli yoksa 3g atıyor bilmem ne yapjyor gına getirtti bana mi 5s plusta ondan mi 9t pro alan alsın alamayanda büyük şehirlerde sorun yaşamaz ama küçük yerlerde hep 800 hz desteği var 800 4g bile iyidir düşük bakmayın

Oyla:

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Forumda ilk mesajım :) şimdi arkadaşlar tek ve önemli fark şebeke olayıdır. Konuyu biraz derinlemesine girersek türkiye de 3 operatörde 20bant(800hz) hızını kullanıyor en düşüğüdür 800 900 2100 2600 gibi 3 operatörde kullanıyor ama bazı xiaomi modellerinde benim kullandığım mi 5s plusta 20 band(800hz) desteği yok ve türkiye turlarında çok çekmemezlik yaptı. ve k20 pronun sertifikalarında 800 desyeği yok ama mi 9t pro globalde var ha romla rotla olanlarıda dinleme olmuyor ondan bende ırakta mi 9t pro getirtim pazartesi alacam eğer k20pro çıkarda geri yollarım 20 bant 800 önemli yoksa 3g atıyor bilmem ne yapjyor gına getirtti bana mi 5s plusta ondan mi 9t pro alan alsın alamayanda büyük şehirlerde sorun yaşamaz ama küçük yerlerde hep 800 hz desteği var 800 4g bile iyidir düşük bakmayın

Doğru diyorsunuz hocamda asıl benim anlamadığım mesele bunları farklı şekilde lanse edip satanlar uyanık satıcılarmı demeliyim yoksa kendinden bi haber satıcılarmı onu bilemiyorum çünkü çok kafa karışıklığı yaratıyor bu global cihaz modelleri ve hindistan çin için çıkanlar vs.

Oyla:

Emrahky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 5s plus
Konular
2
Doğru diyorsunuz hocamda asıl benim anlamadığım mesele bunları farklı şekilde lanse edip satanlar uyanık satıcılarmı demeliyim yoksa kendinden bi haber satıcılarmı onu bilemiyorum çünkü çok kafa karışıklığı yaratıyor bu global cihaz modelleri ve hindistan çin için çıkanlar vs.
Yanlış bilmiyorsam güncel fiyatlarda 30 dolar fark var biri 360 dolar biri 390 dolar 30 dolar az değil. şimdi ama bakıyor özellikler neredeyse aynı k20 mi 9t pro aynı diyor çok ince fark oda neredeyse aynı diyor farkını açıkça diyen yok ki. örneğin bu forumun alt kategorisinde bile k20 pro/ mi9t pro diye geçiyor. çon bilinmiyor ayriyetten rom atan isim karıştırıyor yazılım karıştırıyor karışıyor ortalık. 30 dolar 171 tl yapar aa pardon kardeşim yanlış olmuş diyip diğerinide verebilir ha bazı satıcılar dürüst diyorki bu dha ucuz ama şehir merkezinde farketmez der. para söz konusu. bana pazartesi kargodan k20 gelirse almam şuan duvara dayalı uzanıtorum tek nokta çekiyor aynı xiaomi marka 2 model var evde 3 4 çekiyor onlar 4 g de ama elimdeki mi 5s plus 20bant(800hz) desteklemiyor diye oyun oynarken mobil lol birden h+ yani 3 g düşüyor sonra giriyorum 2 g lte değiştirip tekrar 4g alıyorum her 10 dk bir hareket edersem yerimde 3 g geçiyor. e ara 2 tel taşırken hastanenin alt katında mi 5s plus çekmiyordu ama diğer cihaz çekiyordu. bodrumda biraz düşük yerlerde 800hz dha iyi ulaşıyor ege çeşmede merkezde sorun yok ama köy yerlerinde 3g kradenizdede merkezde iyi diğer yerler 3g 4g 800hz olan telefonum 4 g hatlar aynı ama işte mi 5s plus ne güzel telefon derken bu olay beni telefondan soğuttu snapdragon 821 var ama telden soğudum vu frekans olayından

Oyla:

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
Acaba k20 pro ya, mi 9t pronun global romu daha erken cikti diyemi yükleyerek, hata yapmis olabilir yoksa k20 ve 9t piyasa dili ile biri hint pazari biri avrupa pazari ikiside ayni şeyin laciverti diyip ayrintiyi (4G) bilmeden kaba taslak satis yapmalarimi... Telefon alirken daha dikkatli almak lazim arkadaslar bazi saticilar da elindekilerin ne oldugunu bilmeyebilir, bende bu şüpheyi uyandirdi. Günümüz sartlarinda 4.5g ye alisan biri icin 3G eziyettir arkadaslar ben bunun sikintisini telefonumu tamire gonderirken yaşadim.

Oyla:

Emrahky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 5s plus
Konular
2
Acaba k20 pro ya, mi 9t pronun global romu daha erken cikti diyemi yükleyerek, hata yapmis olabilir yoksa k20 ve 9t piyasa dili ile biri hint pazari biri avrupa pazari ikiside ayni şeyin laciverti diyip ayrintiyi (4G) bilmeden kaba taslak satis yapmalarimi... Telefon alirken daha dikkatli almak lazim arkadaslar bazi saticilar da elindekilerin ne oldugunu bilmeyebilir, bende bu şüpheyi uyandirdi. Günümüz sartlarinda 4.5g ye alisan biri icin 3G eziyettir arkadaslar ben bunun sikintisini telefonumu tamire gonderirken yaşadim.

bunun temel noktası sertifikalar için firma para veriyor diyelim global için avrupada en çok kullanılanlar için 10 taneye para veriyor ama gidip başka yer için ürettiği telefona gidipte avrupada çeken sertifikaları almıyor nasıl 4.5 için operatörler para veriyorsa telefon üreten fabrikalarda patenstlere sertifikalara para vermek zorubda ha ne kadar az sertifika o kadar az fiyat telefon satıcılarda sorun yoksâ firmalar eksik sertifikalar için cihaza daha az paraya satıyor ve bunu bilen biliyor. ama telefonu insana satanlar bu farkı umursamıyor k20 daha ucuza geliyor yoksa firmanın bunda bir kabahati yok bölgeye göre üretilmiş telefon tabiki kullandığım mi 5s plusta 800 sertifikası yok buda planlama hatasıdır diye düşünüyorum :)

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt