Çözüldü Mi 9 t mi flash

gokhan534

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
root atmak
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global kararlı v11.04
Telefon Modeli
Mi9 t
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar diliyorum benim birkaç sorum olacak. Benim telefonum mi9 t. İmei attırdım cihaza. Şimdi ben telefona fastboot modundan mi flas üzerinden rom atarsam (tag uzantılı dosyayi) imei gidermi ? İkincisi benim cihaz da twrp yüklüydü twrp ekranına girdim sonra hiçbir şey yapmadan reboot yaptım telefon unlocked ekranında takılı kaldı. Şimdi telefona miflas ile rom flaslarsam telefonun kilidi kapanır mi? Bir de cihaz neden açılmıyor ? Şimdiden çok teşekkür ederim

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar diliyorum benim birkaç sorum olacak. Benim telefonum mi9 t. İmei attırdım cihaza. Şimdi ben telefona fastboot modundan mi flas üzerinden rom atarsam (tag uzantılı dosyayi) imei gidermi ? İkincisi benim cihaz da twrp yüklüydü twrp ekranına girdim sonra hiçbir şey yapmadan reboot yaptım telefon unlocked ekranında takılı kaldı. Şimdi telefona miflas ile rom flaslarsam telefonun kilidi kapanır mi? Bir de cihaz neden açılmıyor ? Şimdiden çok teşekkür ederim
Forum Kurallarımız Gereği
Yardım pls vb başlıkta konu açmak yasaktır.
Sorunuza gelince twrp de işlem yapmadan reboot yaparsanız telefon açılır. Mi flash ve twrp ile rom yüklemesinde imei gitmez. Mi flashta yazılım atarken Clean all seçili olmasına dikkat edin. Aksi takdirde bootloader kilitlenir.
Mi 9T bölümünde fastboot rom yükleme konusu mevcut.

Oyla:

gokhan534

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
root atmak
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunuza gelince twrp de işlem yapmadan reboot yaparsanız telefon açılır. Mi flash ve twrp ile rom yüklemesinde imei gitmez. Mi flashta yazılım atarken Clean all seçili olmasına dikkat edin. Aksi takdirde bootloader kilitlenir.
Peki hocam diyelim ki telefon kilitlendi ve imei de yok ne olacak ozaman çok teşekkür ederim

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Peki hocam diyelim ki telefon kilitlendi ve imei de yok ne olacak ozaman çok teşekkür ederim
Bootloader kilitlendiginde telefon normal çalışmaya devam eder. Lakin tekrar açıldığı zaman imei uçar.

Oyla:

gokhan534

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
root atmak
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
18
Bootloader kilitlendiginde telefon normal çalışmaya devam eder. Lakin tekrar açmak istediğinizde imei uçar.
Şuan cihazımda imei yok ama kilidi açık flaslama yaparken olurda cihaz kilitlenirse ne olacak bunu merak ediyorum.

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Şuan cihazımda imei yok ama kilidi açık flaslama yaparken olurda cihaz kilitlenirse ne olacak bunu merak ediyorum.
Olursa cihaz kilitlenirse tekrar açtığınız hesap çıkışı yapilmadiysa cihazdan tekrar açarsınız ancak imei gider. Başka merak ettiğiniz bir şey varsa aydınlatalim hocam. Siz ilk mesajda mi flash la imei gidermi diye sorup sonraki mesajda imei yok diyorsunuz. Siz tam olarak sorunu yazın ona göre bir yol gösterelim.

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Olursa cihaz kilitlenirse tekrar açtığınız hesap çıkışı yapilmadiysa cihazdan tekrar açarsınız ancak imei gider. Başka merak ettiğiniz bir şey varsa aydınlatalim hocam. Siz ilk mesajda mi flash la imei gidermi diye sorup sonraki mesajda imei yok diyorsunuz. Siz tam olarak sorunu yazın ona göre bir yol gösterelim
Aynen katılıyorum Hocam Yes~~ 3 Kere cevap yazmaya çalıştım ancak arkadaşın her yeni mesajı ile yazacaklarım anlamsız kaldı vazgeçtim. Halende asıl sorunu anlayabilmiş değilim.

Oyla:

gokhan534

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
root atmak
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
18
Olursa cihaz kilitlenirse tekrar açtığınız hesap çıkışı yapilmadiysa cihazdan tekrar açarsınız ancak imei gider. Başka merak ettiğiniz bir şey varsa aydınlatalim hocam. Siz ilk mesajda mi flash la imei gidermi diye sorup sonraki mesajda imei yok diyorsunuz. Siz tam olarak sorunu yazın ona göre bir yol gösterelim hocam.
Hocam bugün arkadaşa twrp modunu göstermek için twrp ye girdim gösterdim şöyle bişey diye sonra reboot yaptım cihaz unlocked ekranında kaldı ne yaptimsa açılmadı imei attırdığim telefoncu ya gittim tekrardan rom yükledi ama imei gitmiş şuan cihazimda imei yok ama cihazın kilidi açık yarın sabah götürüp imei attiracagim. İşte imei atinca yarın birgün guncelleme gelirse twrp den nasıl güncellenir miflastan fastboot ekranindan guncellersem imei gidermi bilgim yok bu konularda bilgi almak istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen katılıyorum Hocam Yes~~ 3 Kere cevap yazmaya çalıştım ancak arkadaşın her yeni mesajı ile yazacaklarım anlamsız kaldı vazgeçtim. Halende asıl sorunu anlayabilmiş değilim.
Kusura bakmayın hocam bende nasıl anlatacağımi bilemedim.

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Hocam bugün arkadaşa twrp modunu göstermek için twrp ye girdim gösterdim şöyle bişey diye sonra reboot yaptım cihaz unlocked ekranında kaldı ne yaptimsa açılmadı imei attırdığim telefoncu ya gittim tekrardan rom yükledi ama imei gitmiş şuan cihazimda imei yok ama cihazın kilidi açık yarın sabah götürüp imei attiracagim. İşte imei atinca yarın birgün guncelleme gelirse twrp den nasıl güncellenir miflastan fastboot ekranindan guncellersem imei gidermi bilgim yok bu konularda bilgi almak istiyorum.

Hocam mi flash ile rom yükleme ile imei gitmez. Tarafımdan defalarca farklı modellerde denenmiştir. Twrp den defalarca reboot edip çıktım hiç takılı kalmadım.
Birde twrp üzerinden rom güncelleme için verdiğim konuya bakabilirsiniz.

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27

Rica ederim Hocam konuyu en başta bu şekilde yazsanız daha hızlı cevap verebilirdik.
Soruna gelince Twrp de herşeyi silmediyseniz, cihaz içinden fabrika ayarlarına dönmediyseniz imei ye kolay kolay birşey olmaz. Twrp den wipe> dalvik+cache yapıp system reboot yaptığınızda normal şartlarda cihaz açılır. Telefoncunun biraz kurnazlığı söz konusu sanki. Ayrıca twrp yüklendikten sonra gelen güncellemeleri sorunsuzca cihazın güncelleme bölümünden veya twrp üzerinden, güncellemeyi gösterip sorunsuz kurabilirsiniz.imei ye zararı olmaz.

Oyla:
Üst Alt