- Adım
- Osman
- Cihazım
- Mi note 10
- Meslek
- Memur
- Konular
- 28
Ben pek kamera kullanmam cok anlamamda. Bı beleşçilıkte ben yapayım hangısı daha ıyı
Aslında okudum da hocam ana kamera baya saçmalıyor.hem ana kameranın çalıştığı hemde gcam 7.0 olan bir sürüm var.onla devam edeceğiz artık iki kamerayı da kullanmak içinKonuyu okumadan bu yorumu yaptığınızı düşünüyorum Fix konusundan gerekli işlemleri yaparsanız kameranız donmaz.
Evet bazı romlarda çalışmıyor bazılarında çalışıyor Masik'de çalışmadığını konuya ekliyorum.
Valla ikiside iyi yani bilemiyorum hocam fotoğraf ile uğraşıyorsanız GCAM video ile uğraşıyorsanız Stock camera.Ben pek kamera kullanmam cok anlamamda. Bı beleşçilıkte ben yapayım hangısı daha ıyı
Merhaba konuyu dikkatlice okursanız çözümünü bulursunuz.Hocam indirdim sorunsuz bi şekilde fakat uygulamayı açtıktan 2-3 saniye sonra çok kasmaya başlıyor telefon ?
Arkadaşlar bu konularda biraz yeniyim telefon bilindiği üzere mi9se miu global 11.0.6 sürümü yüklü magics manager yüklü android 9PQ1 yüklü gcam nasıl yuklicem detaylı anlatırsanız sevinirim
Hocam,direk APK dosyası.Basın,yükleyin,uygulamayı açın,izinleri verin.Başka işlem yok.Nasıl kurucam bunu detaylı anlatır mısın