Durduruldu hatası veriyor bazen .. bide açılır gibi oluyor kapanıyorBu konudan E3 sürümünü ve config dosyasını indirin anlatımı konuda mevcut hocam.Gcam - HyperCam + XML (Android Q&P) (Jairo Rossi 6.1 Final) 20.02.20
Hypercam, GCam ile benzer özelliklere sahiptir birebir alt yapısını kullanmaktadır, kişilerin XML adı verdiği configler ile daha canlı, cansız, parlak, soluk, gibi XML dosyaları ile GCAM'den farklı fotoğraflar çekebilmenize olağan sağlıyor. Configler için dosya yöneticisinden cihaz depolaması...forum.miuiturkiye.net
Farketmez hocam istediğiniz Gcam'i kurabilirsiniz.
Nasıl hata veriyor hocam?
ben o işi öyle bilmiyorum sanırım 2api açılamıyormuş bizim telde mesala diğer tellerde rootla aktifleştiriyorduk ama bu telefonda mümkün değilmiş xiaomi paylaşmamış mı artık tam hakim değilim direk apk olarak çalışıyor ama sanırım stabil olarak çalışması için 2api aktif olması gerekiyormuşCam2Api açık hocam bizde zaten.
Mi9se cihazında cam2api açık zatenben o işi öyle bilmiyorum sanırım 2api açılamıyormuş bizim telde mesala diğer tellerde rootla aktifleştiriyorduk ama bu telefonda mümkün değilmiş xiaomi paylaşmamış mı artık tam hakim değilim direk apk olarak çalışıyor ama sanırım stabil olarak çalışması için 2api aktif olması gerekiyormuş
Hocam arada olabilir, eski fix de komple bozuluyordu normal kamera.Bendeki gcam de sorun yok ama MIUI kamera hala sağlıklı çalışmıyor
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bendeki gcam pxv4.3. 7.2.014
Muradovs hocam süpersiniz. Daha önceki fix Masik X 9.2 ROM'da işe yaramamıştı lakin bu çalışıyor. Teşekkür ederim paylaşım için.
Hocam son paylaşılan sürümü kurdum.Kullandığınız GCam de sıkıntı vardır.