Twrp linkini paylaşır mısınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi 9 SE İÇİN UYARI: Android 11 güncellemesinin kurtarma için yeniden başlatılması, Fastboot modunda yeniden başlatmaya neden olduktan sonra - TWRP güncellemeden sonra kaybolur. Güncelleme yapmak için TWRP'nizi fastboot modundan, flash ROM'dan önyükleyin ve sisteme yeniden başlatın.
Benim anladığım twrp ile romun tamamen yüklenmesinden sonra romun sorunsuz kurulduğu ama twrp nin silindiğini söylemişler, twrp yi tekrar kurmak için fastboot moda alıp tekrar twrp atın diyor.
Son sürüm romu bu twrp ile kurdum.twrp de silinmede yaşamadım, biraz kullanıp deneyimlerimi paylaşırım.SHRP_v2.2_grus sürümü ile yaptım güncellemeyi
Arkadaşlar telefonun ekran kilidini kaldırın sonra recovery e girin install diyin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ben şuanda kullanıyorumeu romda hata var kurulum tamamlanmıyor, yunan xtrv az önce yayınladı eu daha güncellemedi
Onlar uugun twrp bulamamıştır, sorun yok şuanlık.eu romda hata var kurulum tamamlanmıyor, yunan xtrv az önce yayınladı eu daha güncellemedi
AlırBen sizin verdiğiniz twrp ile eu romu yüklesem ota dan güncellemeleri alırmı?