- Adım
- Aye
- Cihazım
- Mi 9 SE
- Meslek
- Bilgisayar
- Konular
- 6
Global stable için bi gelişme yok mu ki
Eu sitesine gir indirMiui 12 20.7.9 beta sürümü kullanıyorum. Yeni sürüm geldi diye bildirim geldi. Ayarlar kısmından yeni sürüm denetleme tuşuna bastım. 20.7.23 sürüm mevcut indir e bastım. Sonuna kadar iniyor ama sonda tıkanıp kalıyor. 2 defa iptal ettim 2gb lik dosyayı olmadı. 2047/2047 olunca bitti demiyor kalıyor öylece. Bunun çözümü nedir neden yapar? Her güncelleme de dışarıdan indirip manuel (twrp) mi yükleme yapacağız? Ben her güncelleme de telefonu sıfırlamak istemiyorum.
Birde bu sürüm de şöyle bı sorunla karşı karşıyayım. Telefonu cebimden çıkarıyorum. Telefon ölü taklidi yapıyor. Bırakın parmak okumayı güç tuşuna defalarca basıyorum ses açma kapama. Tık yok. 20 -30 kere basınca ekran uyanıyor. Bazende parmak okuyucu okumuyor ama kilit tuşuna basıp tekrar açınca düzeliyor.
ibrahimiyice
Son megabayti indirdikten sonra biraz bekledinmi bazen 5 dakika sürebiliyor bitti demesi ayrica mevcut beta sürümünü güncelliyorsan sıfırlamana gerek yok üstüne kur telefonun uyanmama sebebi sürümün biri sıkıntılıydı yani ekran açilmiyordu geçen haftaki güncelleme ile o sorun kalkmış gibiMiui 12 20.7.9 beta sürümü kullanıyorum. Yeni sürüm geldi diye bildirim geldi. Ayarlar kısmından yeni sürüm denetleme tuşuna bastım. 20.7.23 sürüm mevcut indir e bastım. Sonuna kadar iniyor ama sonda tıkanıp kalıyor. 2 defa iptal ettim 2gb lik dosyayı olmadı. 2047/2047 olunca bitti demiyor kalıyor öylece. Bunun çözümü nedir neden yapar? Her güncelleme de dışarıdan indirip manuel (twrp) mi yükleme yapacağız? Ben her güncelleme de telefonu sıfırlamak istemiyorum.
Birde bu sürüm de şöyle bı sorunla karşı karşıyayım. Telefonu cebimden çıkarıyorum. Telefon ölü taklidi yapıyor. Bırakın parmak okumayı güç tuşuna defalarca basıyorum ses açma kapama. Tık yok. 20 -30 kere basınca ekran uyanıyor. Bazende parmak okuyucu okumuyor ama kilit tuşuna basıp tekrar açınca düzeliyor.
ibrahimiyice
Bu ölü taklidi durumunu ben de yaşıyorum. Miui 12 Xiaomi Eu ların hepsinde yaşadım.Miui 12 20.7.9 beta sürümü kullanıyorum. Yeni sürüm geldi diye bildirim geldi. Ayarlar kısmından yeni sürüm denetleme tuşuna bastım. 20.7.23 sürüm mevcut indir e bastım. Sonuna kadar iniyor ama sonda tıkanıp kalıyor. 2 defa iptal ettim 2gb lik dosyayı olmadı. 2047/2047 olunca bitti demiyor kalıyor öylece. Bunun çözümü nedir neden yapar? Her güncelleme de dışarıdan indirip manuel (twrp) mi yükleme yapacağız? Ben her güncelleme de telefonu sıfırlamak istemiyorum.
ibrahimiyice