- Adım
- Omer
- Cihazım
- Mi 9 se
- Konular
- 2
Benim
*bu romu twrp den yüklesem IMEI gidermi twrp gider mi?
*Yada sistem güncellemeden sistem paketini seçip zipli dosyayı yüklesem de olurmu?
* twrpden yedek almak istediğim zaman uygulamalar hariç nasıl tam yedek alabilirim imei yedek dahil..
*Guncelleme yapmamın sebebide telefon hoparlöre alınca sesim karsiya çok az gidiyor.. ilk zamanlar böyle bir sikinti yoktu belki güncelleme ile bu sorun düzelir diye yükleme yapmadan önce size danışmak istedim...
cevaplariniz için şimdiden teşekkür ederim.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
şöyle bir sıkıntım var mı 9 se telefonum var twrp yüklü cihazımda... Şuanda stabel sürüm olarak miu 10 V10.3.1.0 yüklü... telefon malum yolla kayıtlı benim sormak istediğim şu ben*bu romu twrp den yüklesem IMEI gidermi twrp gider mi?
*Yada sistem güncellemeden sistem paketini seçip zipli dosyayı yüklesem de olurmu?
* twrpden yedek almak istediğim zaman uygulamalar hariç nasıl tam yedek alabilirim imei yedek dahil..
*Guncelleme yapmamın sebebide telefon hoparlöre alınca sesim karsiya çok az gidiyor.. ilk zamanlar böyle bir sikinti yoktu belki güncelleme ile bu sorun düzelir diye yükleme yapmadan önce size danışmak istedim...
cevaplariniz için şimdiden teşekkür ederim.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.