- Adım
- Onur
- Cihazım
- Mi 9 SE
- Konular
- 1
6ya yakın alıyorum.Hocam kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
6ya yakın alıyorum.Hocam kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
Hocam indireyim ben o zaman6ya yakın alıyorum.
Hocam nasıl bir hata verdi yardımcı olmaya çalışırımBecerebilsem mi room'a gececektim esasen ama olmadi, bi daha cesaret gelene kadar en iyisi beta![]()
Gerci ben hic oyun oynamiyorum. Genel olarak sosyal medya, forum ve mesajlasma olarak kullaniyorum.Hocam indireyim ben o zamanÇözmüsler batarya işini 5 saat alsam çok iyi diyodum eski sürümlerde
Bende aynı şekilde kullanıyorum hocamGerci ben hic oyun oynamiyorum. Genel olarak sosyal medya, forum ve mesajlasma olarak kullaniyorum.
Cok uzun hikayeHocam nasıl bir hata verdi yardımcı olmaya çalışırım
dedim ki 3 senedir durmadan custom rom kullandın birde global dene 1 ay sonra dedim ki iyi ki kullanmışım custom romHocam iyi dayanmissiniz valla 1 hafta baya zor geçti benim için bide eea kuruluydu telde çok fazla bug vardı bl kilidi açılır açılmaz eu beta kurdum
miroom diyince hatırladım seni hocamBecerebilsem mi room'a gececektim esasen ama olmadi, bi daha cesaret gelene kadar en iyisi beta![]()
dedim ki 3 senedir durmadan custom rom kullandın birde global dene 1 ay sonra dedim ki iyi ki kullanmışım custom rom![]()
aslında note5 pro kullanırken tam tersi oldu son global oreo rom harikaydı öyle bıraktım telefonu kardeşime. beki ilerde bunda da öyle olurHocam Custom romdan Globale geçmek demek Mercedes'den Kuş serisine geçmek gibi![]()
Hocam şansa kurmuşum ben o zamanCok uzun hikaye
Ama sanirim mi room 9.8.15'de bi enayilik var genel olarak, epey kisiden duydum yuklerken problem yasandigini... Sonra beta 9.8.22'ye dondum.
Bi ara denerim belki yine, simdilik bir problem yok.
global romlarda normalde ilk sürüm kötüyken diğer sürümler daha stabil olur mi 9 se de tam tersi 10.2.2 iyiyken iyice kötüye gidiyoraslında note5 pro kullanırken tam tersi oldu son global oreo rom harikaydı öyle bıraktım telefonu kardeşime. beki ilerde bunda da öyle olur![]()