- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Xiaomi 13T
- Konular
- 66
hocam bu romu kurun tavsiye ederim stabil.romu az önce yükledim kasmalar donmalar yaşıyorum
Rom - Masik 6.1 Stable Mi9SE GRUS
hocam bu romu kurun tavsiye ederim stabil.romu az önce yükledim kasmalar donmalar yaşıyorum
hocam tecrubelerını paylasırsan sevnırımhocam bu romu kurun tavsiye ederim stabil.
Rom - Masik 6.1 Stable Mi9SE GRUS
orjinal recoveryden wipe data yapmadıkça sorun yok.Peki kayıtlı telefonlarda İMEİ Siliniyor mu ve silinme gibi bir riski var mı?
Hocam konuya ekledim resimlerini kur tavsiyem stabil ve hızlıhocam tecrubelerını paylasırsan sevnırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
orjinal recoveryden wipe data yapmadıkça sorun yok.
Kimse yok mu cevap verebilecek varsa global den geçeceğimMerhaba stabil 10.3.3 te sistem uygulamaları güncelleyici var mı?
10.3.3 eu rom, custom rom lar da olmaz sistem uygulama guncelleyici.Kimse yok mu cevap verebilecek varsa global den geçeceğim
rom u kullanıyıorum kılt erkanı sıfre kabul etmıyor parmak ızı calısmıyor ne yapabılırım ayrıca tekradan temız kurulum yaptım yıne aynısı olduMerhaba arkadaşlar , Mi9 SE Miui 10 Global Beta (Android 9) rom..Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İlk Kurulum:
Twrp açın; Recovery - Xiaomi Mi 9 SE Twrp 3.3.0-0421 Tek Tuş Yükleme Aracı
Wipe seçeneğinden "Format Data" seçeniğini onaylayın, gelen uyarıya "yes" yazıp onaylayın. Yoksa "Mi.com" yazısında kalırsınız.
Bilgisayara bağlayıp aşağıdaki bağlantısını verdiğim romu telefona kopyalayın ve Install menüsünden xiaomi.eu_multi_xxx.zip dosyasını bulup "Swipe to confirm flash" yazısını sağa doğru çekip kurulumu yapın, ardından Reboot diyerek yeniden başlatın.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Güncelleme için, romu cihazı indirin ya da kopyalayın ardından TWRP install menüsünden xiaomi.eu_multi_xxx.zip dosyasını bulup "Swipe to confirm flash" yazısını sağa doğru çekip kurulumu yapın, ardından Reboot diyerek yeniden başlatın.
Ekran Görüntüleri/Değişenler:
Eklenecek.
İndirme Bağlantısı Haftalık :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Stabil :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VoLTE Aktif Etmek:
* #*#86583#*#* arama ekranına yazın otomatik olarak voLTE aktif olacaktır
VoWIFI Aktif Etmek:
* #*#869434#*#* arama ekranına yazın otomatik olarak voWIFI aktif olacaktır
bence gecme kılıt ekranı parmak ızı ıptal sfreyı kabul etmıyor kılıt acarkenKimse yok mu cevap verebilecek varsa global den geçeceğim