Yardım Mi 9 SE WhatsApp Bildirim sorunu

Gtdrago

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
4
Son düzenleme:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Tüm ayarlar doğruysa ve bildirim gelmiyorsa. Tek açıklaması var. O da internet korumalarıdır. Wifi kullanıyorsanız TTNet aile ve çocuk korumayı kaldırıp deneyin. Hücresel bağlantıda sorun varsa operatörünüzün aile ve çocuk korumasını kaldırıp deneyin.

Gtdrago

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
4
Tüm ayarlar doğruysa ve bildirim gelmiyorsa. Tek açıklaması var. O da internet korumalarıdır. Wifi kullanıyorsanız TTNet aile ve çocuk korumayı kaldırıp deneyin. Hücresel bağlantıda sorun varsa operatörünüzün aile ve çocuk korumasını kaldırıp deneyin.
Hocam Vodafone kullanıcısıyım ve böyle bir kısıtlamam yok. Fakat evde TTNET kullanıyorum onda kısıtlama olabilir.

Not: dikkat çeken nokta WhatsApp'tan mesaj aldığımda tek tıkta kalıyor acaba WhatsApp tamı sorun var .(en güncel sürümü kullanıyorum). Bazen mesajlar geliyor ama uygulamaya 1 saat süreyle girmeyince gelmiyor ? :/

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Hocam Vodafone kullanıcısıyım ve böyle bir kısıtlamam yok. Fakat evde TTNET kullanıyorum onda kısıtlama olabilir.

Not: dikkat çeken nokta WhatsApp'tan mesaj aldığımda tek tıkta kalıyor acaba WhatsApp tamı sorun var .(en güncel sürümü kullanıyorum). Bazen mesajlar geliyor ama uygulamaya 1 saat süreyle girmeyince gelmiyor ? :/
Yok hocam WhatsApp'da sorun olacağını sanmıyorum. İnternet sağlayıcısı yada cihazınızda kurulu olan romdan kaynaklı sorun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Global stable mi kullanıyorsunuz.
Eu romda ayarlardan batarya ayarlarına girip senaryolardan uyku modu açıksa kapatın.

Gtdrago

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
4
Rom la ilgili bilgim yok hocam. Miui 10 sürümü kullanıyorum acaba çin felanmı onu nereden öğrenebilirim veya düzeltebilirim

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Chaz hakkında kısmının fotoğrafını atar mısınız.

Gtdrago

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
4
taha.blt hocam sürüm ekte var fakat global rom olduğu yazıyor Avrupa romuna nasıl geçebilirim
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Global karalı romdasınız şuan. Olması gereken rom bu zaten. Fakat Xiaomi Eu ekibi çin için yayınlanan romları Avrupa'ya uyarlıyor ve kendileri romu daha stabil yapmaya çalışıyorlar. Bu yüzden çoğu kişi Eu rom kullanıyor. Eu rom ,resmi bir rom değildir. Gönüllü geliştiriciler tarafından yapılıyor. Yüklemek isterseniz. Öncelikle Bootloader kilidini açmanız gerekiyor. Sonra forumda Eu rom kurlumu hakkında bilgiler mevcut.
Bence öncelikle TTNet aile ve çocuk korumasını kaldırıp deneyin. Cidden bu sorunu çözüyor çoğu zaman.

Gtdrago

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
4
Global karalı romdasınız şuan. Olması gereken rom bu zaten. Fakat Xiaomi Eu ekibi çin için yayınlanan romları Avrupa'ya uyarlıyor ve kendileri romu daha stabil yapmaya çalışıyorlar. Bu yüzden çoğu kişi Eu rom kullanıyor. Eu rom ,resmi bir rom değildir. Gönüllü geliştiriciler tarafından yapılıyor. Yüklemek isterseniz. Öncelikle Bootloader kilidini açmanız gerekiyor. Sonra forumda Eu rom kurlumu hakkında bilgiler mevcut.
Bence öncelikle TTNet aile ve çocuk korumasını kaldırıp deneyin. Cidden bu sorunu çözüyor çoğu zaman.
Teşekkürler hocam deneyeceğim. Fakat onu kaldırmam durumunda sadece ben etkilenmeyecegim evdeki kullanan herkes etkilenecek kardeşimde A50 var hiçbir sorun yok.Ama bende veriyi açtığımda bildirimler yeniden gelmeye başlıyor. :(

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Teşekkürler hocam deneyeceğim. Fakat onu kaldırmam durumunda sadece ben etkilenmeyecegim evdeki kullanan herkes etkilenecek kardeşimde A50 var hiçbir sorun yok.Ama bende veriyi açtığımda bildirimler yeniden gelmeye başlıyor. :(
Anladım hocam. Hücresel veride sorun olmuyorsa sorun dediğim gibi malesef. Bazı cihazlarda böyle oluyor. Ben bunu Xperia ve Xiaomide yaşadım. Samsung, General Mobile, Iphone bunlarda aileve çocuk korumaları sorun yapmıyor.
Sadece Xiaomi ve Xperiada denk geldim.
İsterseniz Eu romu deneyin. Tabi iyice forumda araştırın öyle girişin Rom işine.

Üst Alt