- Adım
- Yunus Emre k
- Cihazım
- Mi 9 se
- Meslek
- Turizm
- Konular
- 1
Bende semers iletişim den aldım memnunum
Bu birazda taksi uber muhabbeti gibi hocam. Kredi karti ile satis yapilirsa vergide kesilir.Vergisiz telefon satıp da vergi muhabbeti yapmak da başka bir mevzu
Bu işlerden anlıyorsanız kapalı alın. Ama anlamıyorsanız Boatloder kilidi açık alın uğraşmayın. AlırkenMi hesabından çıkış yapıp size vermesini isteyin. Mi hesabı açık olmasın satın alırken. Ya da mi hesabı ve şifresini de isteyin.arkadaşlar mi9 SE almayı düşünüyorum da bootloader henüz açılmamış mı almak daha iyi, yoksa açılıp işlemleri yapılmış almak mı? yetkili hesap durumu var mı acaba? bootloader'ı açılmış cihaz alsak ileride yanlışlıkla kapatırsak ilk açan hesap mı gerekir kendi hesabımız ile açabilir miyiz bootloaderi?
kapanmaz.Arkadaşlar ben bu rom muhabbetlerini bilmiyorum. Semers'ten alsam. Telefonu hiç kurcalamadan kullansam. Bu telefon bir kaç ay sonra kapanır mı?
Kapanmaz, kendileri güvenilir satıcıdır, kapansa veya başka bir sorun oluşursa da, yardımcı olurlar.Arkadaşlar ben bu rom muhabbetlerini bilmiyorum. Semers'ten alsam. Telefonu hiç kurcalamadan kullansam. Bu telefon bir kaç ay sonra kapanır mı?