Yardım mi 9 se root

yusufkorucu2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
mi 9 se
Konular
20
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miroom 20.6.4
Telefon Modeli
mi 9 se
Bootloader Kilidi
Açık
mi 9 se cihazımı rootluyorum twrpde kırmızı yazı vb yok normal kuruldu. telefonu yeniden başlattım açılış menüsünde bekletiyor yükleniyor kısmında boot loader animasyon fln. orda 5dk bekledim olmadı unroot yapınca telefon açılıyor. nasıl root atabilirim? rom: mi room 20.... beta
cihaz : mi 9 se

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 15
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
mi 9 se cihazımı rootluyorum twrpde kırmızı yazı vb yok normal kuruldu. telefonu yeniden başlattım açılış menüsünde bekletiyor yükleniyor kısmında boot loader animasyon fln. orda 5dk bekledim olmadı unroot yapınca telefon açılıyor. nasıl root atabilirim? rom: mi room 20.... beta
Mi Room zaten rootlu olarak geliyor. Siz romu yükleyip telefonu yeniden başlatınca uygulamalar içinde magisk vardır zaten.

Oyla:

firatsof

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fırat
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
12
Cihazı tekrar yeniden başlatın sonra açılacaktır, ben de ilk seferinde bootloop oluyordu sonradan tekrar yeniden başlatınca düzeliyordu

MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt