- Adım
- Emre Can
- Cihazım
- Mi 10T
- Meslek
- Yazılım Mühendisi
- Konular
- 75
Rica ederim.Çok teşekkür ederim.
Rica ederim.Çok teşekkür ederim.
Örnek verebilirmisiniz. Root ve magisk yüklü. Gcam nedense çalıştıramadım ben.Bir sürü var ama root ve modül yüklemeniz gerekli.
magisk üzerinden modülü yüklendiniz mi?Örnek verebilirmisiniz. Root ve magisk yüklü. Gcam nedense çalıştıramadım ben.
evet 12.5 olarak verdiğinizi yükledim.magisk üzerinden modülü yüklendiniz mi?
her sürüm için ayrı modül var hocam, eğer siz MIUI 12.5 kullanıyorsaniz ve 12.5 modülü yüklüyken hala gcam çalışmıyorsa başka roma geçmeyi deneyin.en son miui 12'de miui 12 modülüyle sorunsuz çalışıyordu.evet 12.5 olarak verdiğinizi yükledim.
gcam olarka hangi sürümü tavsiye ediyorsunuz benim denediklerim sorunlu çıktı hep. en güncel en sorunsuz sürüm önerinizi sormuştum aslına bakarsanız. bufferfix 12.5'i flasladım.her sürüm için ayrı modül var hocam, eğer siz MIUI 12.5 kullanıyorsaniz ve 12.5 modülü yüklüyken hala gcam çalışmıyorsa başka roma geçmeyi deneyin.en son miui 12'de miui 12 modülüyle sorunsuz çalışıyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MIUI 12.5
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MIUI 12
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
onFire ve burial kullanmıştım hocam.onFire'ın Telegram'da mi 9 se için özel grubu var.gcam olarka hangi sürümü tavsiye ediyorsunuz benim denediklerim sorunlu çıktı hep. en güncel en sorunsuz sürüm önerinizi sormuştum aslına bakarsanız. bufferfix 12.5'i flasladım.
bu konu güncel değil hocam,orjinal romlar global,eea ve rus olan romlar ama buradakiler çok eski sürümler.mrb arkadaşlar bu orjinal romlar hangisi
teşekkür ederim hocam peki bu güncel orjinal romları bulacagım yer var mı bide bu sayfada varbu konu güncel değil hocam,orjinal romlar global,eea ve rus olan romlar ama buradakiler çok eski sürümler.