İpucu mi 9 se özellikle sim 2 3g şebeke düşüklüğü çözümü

serhankocak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhan
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
bilgi işlem
Konular
35
merhaba öncelikle söyleyeyim bu konularda usta biri değilim malum işlemden sonra mi 9 se özellikle sim 2 olmakla beraber ara ara sim 1 de 3g de bile şebeke sorunları yaşıyordum rom vs herşeyi denedim ama düzeltememiştim en son china xqcn yedeği döndünten sonra 3g deki tüm sorunlar düzeldi daha önce sinyal gücü çok zayıf olan yerlerde şimdi full çekim gücüne sahip 4g de fazla fark göremedim hücresel veri pil tüketimi de fark etti aynı sorunu yaşayan varsa faydalansın istedim istek üzerine dosyayı ekledim ama benim telefonum 6/64 bildiğim kadarıyla xqcn lerde hafızanında bire bir aynısı olması gerekiyor risk size ait işleme gelince twrp root diag port açılır qpts programı ile önce mevcut xqcn yi yedekledim sonra farklı bir işlem yapmadan ekli dosyadaki xqcn yi restore ettim işlemi yapmadan önce mevcut xqcn yedeğinizi alın sorun olursa aynı yöntemle aldığınız yedeği dönersiniz

Ekli dosyalar

• mi9sechina.rar
    136,3 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
merhaba öncelikle söyleyeyim bu konularda usta biri değilim malum işlemden sonra mi 9 se özellikle sim 2 olmakla beraber ara ara sim 1 de 3g de bile şebeke sorunları yaşıyordum rom vs herşeyi denedim ama düzeltememiştim en son china xqcn yedeği döndünten sonra 3g deki tüm sorunlar düzeldi daha önce sinyal gücü çok zayıf olan yerlerde şimdi full çekim gücüne sahip 4g de fazla fark göremedim hücresel veri pil tüketimi de fark etti aynı sorunu yaşayan varsa faydalansın istedim

Faydalanalım ama nasıl döndüğünü? Gerekli olan dosyaları vs yazmamış veya eklememissin ?

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Faydalanalım ama nasıl döndüğünü? Gerekli olan dosyaları vs yazmamış veya eklememissin ?
Adam size ip atmis kurtarmak icin, Siz iple beraber adami denize cekiyorsunuz.
Ister atar ister atmaz.. bu sizi ilgilendirmez.
Sert mizacinizi duzeltmenizi istiyorum.

Konuyu acan arkadasa tesekkurler Mi9SE telefonum yok. Ancak bu sorundan yararlanacak onlarca belki yuzlerce arkadaslarimiz var.
Rica etsek Kullandiginiz dosyalari ve Programlari detayli olarak atarmisiniz ?

serhankocak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhan
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
bilgi işlem
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Konuyu acan arkadasa tesekkurler Mi9SE telefonum yok. Ancak bu sorundan yararlanacak onlarca belki yuzlerce arkadaslarimiz var.
dosyayı eklerim ama benim ki 64 gb olan modeli bildiğim kadarıyla sadece 64 gb lar da sorun olmuyor twrp

aslında bilinen işlemler diye detaylı yazmamıştım çünkü malum işlemler yaparken aynı adımlar uygulanıyor önce xqcn yedekleniyor benim işlemden sonra tek yaptığım qpts ile china xqcn yi restore etmek oldu

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
dosyayı eklerim ama benim ki 64 gb olan modeli bildiğim kadarıyla sadece 64 gb lar da sorun olmuyor twrp

aslında bilinen işlemler diye detaylı yazmamıştım çünkü malum işlemler yaparken aynı adımlar uygulanıyor önce xqcn yedekleniyor benim işlemden sonra tek yaptığım qpts ile china xqcn yi restore etmek oldu

xqcn yedeği bende yok ? Uzaktan bağlantı ile yapıldı çünkü Yes~~

128 gb olanların qpts ile china xqcn farklı mı ?

serhankocak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhan
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
bilgi işlem
Konular
35
xqcn yedeği bende yok ? Uzaktan bağlantı ile yapıldı çünkü Yes~~

128 gb olanların qpts ile china xqcn farklı mı ?
ben china xqcn yi internetten buldum benim de işlem yapmadan önceki yedek alınan xqcn dosyası işlemden sonra tekrar restore edildiğinde bu sorunu yaşamıştım sonra internetten china xqcn yedeği buldum 6/64 için ve onu restore ettim sorunlar düzeldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

qpts xqcn yedeğini alıp restore etmeye yarayan bir program sadece kapasiteyle bir alakası yok sadece xqcn dosyası telefonunuz hangi kapasitedeyse onun china versiyonunu netten aratıp bularak yapabilirsiniz bunuda tekrar hatırlatayım kapasite farkı konusunda emin değilim isterseniz önce orjinal xqcn nin yedeğini alın sonra ekli dosyayı dönün baktınız sorun oldu aldığınız orjinal yedeği tekrar dönersiniz

smaxs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Xiaomi Mi 9 SE
Konular
0
yani band 20 çalışıyor mu artık hocam? test edebildiniz mi?

merhaba öncelikle söyleyeyim bu konularda usta biri değilim malum işlemden sonra mi 9 se özellikle sim 2 olmakla beraber ara ara sim 1 de 3g de bile şebeke sorunları yaşıyordum rom vs herşeyi denedim ama düzeltememiştim en son china xqcn yedeği döndünten sonra 3g deki tüm sorunlar düzeldi daha önce sinyal gücü çok zayıf olan yerlerde şimdi full çekim gücüne sahip 4g de fazla fark göremedim hücresel veri pil tüketimi de fark etti aynı sorunu yaşayan varsa faydalansın istedim istek üzerine dosyayı ekledim ama benim telefonum 6/64 bildiğim kadarıyla xqcn lerde hafızanında bire bir aynısı olması gerekiyor risk size ait işleme gelince twrp root diag port açılır qpts programı ile önce mevcut xqcn yi yedekledim sonra farklı bir işlem yapmadan ekli dosyadaki xqcn yi restore ettim işlemi yapmadan önce mevcut xqcn yedeğinizi alın sorun olursa aynı yöntemle aldığınız yedeği dönersiniz

serhankocak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhan
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
bilgi işlem
Konular
35
yani band 20 çalışıyor mu artık hocam? test edebildiniz mi?
band 20 yok malesef işlemden sonra çinde satılan global olmayan mi 9 se bandlarını kullanıyor sadece band 20 değil yani 3-4 tane daha band yok o yüzden işlem yaptıracak arkadaşlar 100-200 tl daha ucuz çin için üretilen telefonlardan alıp global rom yükleyip kullanabilirler global versiyona ekstra para vermenin hiç bir anlamı yok

Üst Alt