Yardım Mi 9 SE Ön kamera sorunu

Armageddoncs

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Arma
Cihazım
Mi9 Se
Konular
1
Herkese merhabalar arkadaşlar ilk başlarda çok beğendiğim mi9 SE telefonumun bir süre sonra ön kamerası zaman zaman kötü çekmeye başladı. Kamerayı açtığım zaman 1-2 saniye sonra kamera sararma efekti ile çekim yapıyor renk sorunu yaratıyor. Güncelleme sonrasıda düzelmedi. Yardımcı olur musunuz lütfen.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Merhaba
Hangi romu kullandığınızı da belirtirseniz daha çok yardım odaklı mesajlar ve olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Forum kurallarımız gereği konu başlığınız içeriğine uygun olarak düzenlenmiştir ve uygun bölüme taşınmıştır.
3.6. Konularda ve mesajlarınızda ideal dışı font boyutuna sahip karakterler kullanmak, tamamı kalın, italik, altı çizili mesajlar yazmak yasaktır.
3.10. Başlıklarda ilk harf büyük diğerleri küçük olacak şekilde yazılmalıdır.
3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır.

Oyla:

Armageddoncs

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Arma
Cihazım
Mi9 Se
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba
Hangi romu kullandığınızı da belirtirseniz daha çok yardım odaklı mesajlar ve olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Forum kurallarımız gereği konu başlığınız içeriğine uygun olarak düzenlenmiştir ve uygun bölüme taşınmıştır.
3.6. Konularda ve mesajlarınızda ideal dışı font boyutuna sahip karakterler kullanmak, tamamı kalın, italik, altı çizili mesajlar yazmak yasaktır.
3.10. Başlıklarda ilk harf büyük diğerleri küçük olacak şekilde yazılmalıdır.
3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır.
MUİ GLOBAL 11.0.6 sürümünü kullanmaktayim. Telefonumu yurt dışından alıp burda eski telefonumun imei ile kullanmaktayım. Kusura bakmayın biraz acemiyim.

Oyla:
Üst Alt