- Adım
- Enes
- Cihazım
- Mi 9 SE
- Konular
- 2
Ben de aynı şekilde global rom kullanıyorum. Bahsettiğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım henüz.Evet global rom kullaniyorum
Ben de aynı şekilde global rom kullanıyorum. Bahsettiğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım henüz.Evet global rom kullaniyorum
Tek care o zaman parmagi kesmek suc parmaktaBen de aynı şekilde global rom kullanıyorum. Bahsettiğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım henüz.
Bende gözüküyordu hocam bildirimlerden ayarlara bir bakın.aod ekranında instagram bildirim ikonu hala gözükmüyor
Hocam bildirim ayarlarınızı paylaşabilirmisiniz acaba?Bende gözüküyordu hocam bildirimlerden ayarlara bir bakın.
Theme swap uygulamasini indir google stor dan istedigin iconu kullanirsin suan kullaniyorum sikintisizBende de tema konusunda aynı sorun mevcut. Duvar kağıdını tema arayüzünden değiştirme, direk ayarlara gir, duvar kağıdı kısmından ayarla istediğini. Bir daha değişmez. Ama simge paketi için çözüm bulamadım
Theme swap uygulamasini indir google stor dan istedigin iconu kullanirsin suan kullaniyorum sikintisizBende de tema konusunda aynı sorun mevcut. Duvar kağıdını tema arayüzünden değiştirme, direk ayarlara gir, duvar kağıdı kısmından ayarla istediğini. Bir daha değişmez. Ama simge paketi için çözüm bulamadım
Çok teşekkür eserim hocam. Hemen deniyorum.Arkadaşlar miui 11 de tema problemi olanlar google storede themes swap indirin istediginz mtz dema dosyasini telefona indirin sonra theme swap uzerinde kurulumu yapin bende sikintisiz calisti. ( Mi 9 se ) telefonum da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Theme swap uygulamasini indir google stor dan istedigin iconu kullanirsin suan kullaniyorum sikintisiz
Theme swap uygulamasini indir google stor dan istedigin iconu kullanirsin suan kullaniyorum sikintisiz
dostum bu temayi paylasirmisinArkadaşlar miui 11 de tema problemi olanlar google storede themes swap indirin istediginz mtz dema dosyasini telefona indirin sonra theme swap uzerinde kurulumu yapin bende sikintisiz calisti. ( Mi 9 se ) telefonum da
dostum bu temayi paylasirmisin