MIUI 12 Mi 9 SE - MiRoom MIUI 12 20.7.9 Beta Rom

Ottomanprince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kuzey
Cihazım
Mi 9 se
Konular
35

bahadiralpuzun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bahadır
Cihazım
mi 9 se
Konular
1
Uygulama kasası sorunu bende olmadı. O yüzden nasıl bir yöntem izlenilmesi gerektiğini bilmiyorum maalesef.

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
Daha yeni deneyimleme şansım oldu ve gerçekten eu betaya göre daha başarılı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
20.5.21 sürümü yayınlandı.
+Link güncellendi.
+Değişiklikler listesi düzenlendi.

ÖNEMLİ!
Android 10'daki yeni hareketlerin kullanıcıları için, güncellemeden sonraki ilk başlangıç, düzgün çalışması için bir yeniden başlatma gerektirebilir!

Resmi değişiklikler:

• Mi 8, Mi 8 SE, Mi MIX 2S cihazları için güncellenmiş kamera.
• Bazı amiral gemileri için bulanık arka planlara sahip pop-up bildirimlerin güncellenmiş stili.
• Bazı amiral gemileri için "Klon" ve "Kaleydoskop" işlevleri eklendi.
• 1 Mayıs 2020'den itibaren bazı modeller için güncellenmiş güvenlik düzeltme eki.
• Explorer uygulamasının tasarımı MIUI 12 stiline uyacak şekilde güncellendi.
• Hata düzeltmeleri, sistem optimizasyonu.

MiRoom ekibinden değişiklikler:
• Yeni Hoparlör modelleri için (gelişmiş sistem ayarlarında bulunur) “Hoparlör Temizleme” işlevi eklendi.
• Sistem uygulamaları için, kaydırma sona erdiğinde, liste sona ulaştığında bir sıçrama efekti eklenmiştir.
• Bazı modeller için Duvar Kağıdı bölümünün görünümü güncellendi.
• Hesabın Mi bölümüne animasyonlu Xiaomi Cloud ve Health kartları eklendi.
• USB yedekleme işlevi geri döndü.
• Android 10 için güncellenmiş masaüstü sürümü: şimdi yeni hareketler daha pürüzsüz, Ev hareketinin yapışması düzeltildi. Yükseltmeden sonra ilk başladığınızda, yeniden başlatmanız gerekebilir!
• Güncellenmiş tarayıcı sürümü: başlangıç sayfasından yer imlerine hızlı erişim, güncellenen menü simgeleri, giriş alanına imleç kontrolü eklendi.

Not:
• Değişiklikler cihaza göre değişebilir.
• Web sitemizdeki mevcut TWRP Kurtarma'yı kullanarak Android 9'dan 10'a bir tarih silme ile geçmeniz gerektiğini hatırlatırız, aksi takdirde sistemde hatalar olabilir! Sonraki güncellemeler normalde hava yoluyla kurulabilir.
• SourceForge Server tarafından sağlanan güncellemeler. İndirme veya yükleme sırasında bir hata alırsanız, tekrar deneyin. İndirme işlemi tek bir yerde durursa uygulamayı yeniden başlatın.

Son düzenleme:

Ottomanprince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kuzey
Cihazım
Mi 9 se
Konular
35
20.5.21 sürümü yayınlandı.
+Link güncellendi.
+Değişiklikler listesi düzenlendi.

ÖNEMLİ!
Android 10'daki yeni hareketlerin kullanıcıları için, güncellemeden sonraki ilk başlangıç, düzgün çalışması için bir yeniden başlatma gerektirebilir!

Resmi değişiklikler:

• Mi 8, Mi 8 SE, Mi MIX 2S cihazları için güncellenmiş kamera.
• Bazı amiral gemileri için bulanık arka planlara sahip pop-up bildirimlerin güncellenmiş stili.
• Bazı amiral gemileri için "Klon" ve "Kaleydoskop" işlevleri eklendi.
• 1 Mayıs 2020'den itibaren bazı modeller için güncellenmiş güvenlik düzeltme eki.
• Explorer uygulamasının tasarımı MIUI 12 stiline uyacak şekilde güncellendi.
• Hata düzeltmeleri, sistem optimizasyonu.

MiRoom ekibinden değişiklikler:
• Yeni Hoparlör modelleri için (gelişmiş sistem ayarlarında bulunur) “Hoparlör Temizleme” işlevi eklendi.
• Sistem uygulamaları için, kaydırma sona erdiğinde, liste sona ulaştığında bir sıçrama efekti eklenmiştir.
• Bazı modeller için Duvar Kağıdı bölümünün görünümü güncellendi.
• Hesabın Mi bölümüne animasyonlu Xiaomi Cloud ve Health kartları eklendi.
• USB yedekleme işlevi geri döndü.
• Android 10 için güncellenmiş masaüstü sürümü: şimdi yeni hareketler daha pürüzsüz, Ev hareketinin yapışması düzeltildi. Yükseltmeden sonra ilk başladığınızda, yeniden başlatmanız gerekebilir!
• Güncellenmiş tarayıcı sürümü: başlangıç sayfasından yer imlerine hızlı erişim, güncellenen menü simgeleri, giriş alanına imleç kontrolü eklendi.

Not:
• Değişiklikler cihaza göre değişebilir.
• Web sitemizdeki mevcut TWRP Kurtarma'yı kullanarak Android 9'dan 10'a bir tarih silme ile geçmeniz gerektiğini hatırlatırız, aksi takdirde sistemde hatalar olabilir! Sonraki güncellemeler normalde hava yoluyla kurulabilir.
• SourceForge Server tarafından sağlanan güncellemeler. İndirme veya yükleme sırasında bir hata alırsanız, tekrar deneyin. İndirme işlemi tek bir yerde durursa uygulamayı yeniden başlatın.
Dosya çok yavaş inmiyor denilecek kadar yavaş ota dan da öyle sebebi nedir acaba

Oguzhan.64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi 9 se
Konular
3
yeni çıkan sürümü indirip twrp den flaşladım telefon açıldı sonra geri kapanıp twrp ye attı magisk modülünden falandır deyip system cache dallvik wipe yapıp tekrardan flashladım ama twrp ye geri atıyor ne yapmam gerek bilen var mı

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
yeni çıkan sürümü indirip twrp den flaşladım telefon açıldı sonra geri kapanıp twrp ye attı magisk modülünden falandır deyip system cache dallvik wipe yapıp tekrardan flashladım ama twrp ye geri atıyor ne yapmam gerek bilen var mı
Sanırım bu çıkan sürüm hatalı benim de ekran gelmiyordu sonra twrp atıyordu. Xiaomi.eu ya geçtim

Üst Alt