- Adım
- yusuf
- Cihazım
- mi 9 se
- Konular
- 20
ne farkı var miroomun mi ui den?Evet MiRoom.
ne farkı var miroomun mi ui den?Evet MiRoom.
MiRoom'da miui kullanıyor sadece her hafta pazartesi güncelleme alıyor ve içerisinde orijinal romda olmayan özellikler var. En kısa anlatımı bu. Ayrıca orijinal romdan daha fazla pil kullanım süresi veriyor.ne farkı var miroomun mi ui den?
hocam miui 12 orjinal betasını nerden bulabilirim. Miroom kullanmıştım sanarım ben. Bazı yerleri ingilizce oluyor düzeltilmediyse siz bana orjinal miui 12 linkini atınMiRoom'da miui kullanıyor sadece her hafta pazartesi güncelleme alıyor ve içerisinde orijinal romda olmayan özellikler var. En kısa anlatımı bu. Ayrıca orijinal romdan daha fazla pil kullanım süresi veriyor.
hocam twrp hangi sürüm ? 3.3.2b 1209 muydu ?miroomun sitesindeki twrp yi kurdum onunla yükledim sorun yok şuan
hocam miui 12 orjinal betasını nerden bulabilirim. Miroom kullanmıştım sanarım ben. Bazı yerleri ingilizce oluyor düzeltilmediyse siz bana orjinal miui 12 linkini atın
hocam twrp hangi sürüm ? 3.3.2b 1209 muydu ?
hocam anladm şimdi orjinalde tr yok miroomda var öylemi?Hiç bir ek özellik eklemeden sadece Türkçe dil eklenip yayınlanıyor.MIUI 12 - Mi 9 SE - xiaomi.eu MIUI 12 21.01.20 Beta Rom
Xioami.Eu rom, içinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, custom rom tadında, çin developer temel bazlı, haftalık özelleştirilen bir rom'dur. Cihazınızın Bootloader Kilidi açık, TWRP Recovery(Android 11 uyumlu) yüklü olmalıdır... ÖNEMLİ NOT "Root ile beraber kullananlar güncellemeden sonra...forum.miuiturkiye.net
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Aynen o şekilde. Orijinal beta da sadece Çince ve İngilizce var.hocam anladm şimdi orjinalde tr yok miroomda var öylemi?
Recovery - [Android 10] Xiaomi Mi 9 SE - Twrp 3.3.1-0103 Tek Tuş Yükleme Aracı bununla yükleyebiliyormuyuz?Aynen o şekilde. Orijinal beta da sadece Çince ve İngilizce var.
teşekkür ederim hocamHiç bir ek özellik eklemeden sadece Türkçe dil eklenip yayınlanıyor.MIUI 12 - Mi 9 SE - xiaomi.eu MIUI 12 21.01.20 Beta Rom
Xioami.Eu rom, içinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, custom rom tadında, çin developer temel bazlı, haftalık özelleştirilen bir rom'dur. Cihazınızın Bootloader Kilidi açık, TWRP Recovery(Android 11 uyumlu) yüklü olmalıdır... ÖNEMLİ NOT "Root ile beraber kullananlar güncellemeden sonra...forum.miuiturkiye.net
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu sürüm ile deneyin;Recovery - [Android 10] Xiaomi Mi 9 SE - Twrp 3.3.1-0103 Tek Tuş Yükleme Aracı bununla yükleyebiliyormuyuz?