- Adım
- Ugur
- Cihazım
- Mi 9se
- Konular
- 35
Miui 10 icin ??
Bu sürümlerde hatalar olabilir.Normal birşey.Video çekimlerini ana kameradan yapın daha iyi olur.Şimdiye kadar indirdiğim gcam lerde video çekerken bir hata ile karşılaşıldı diyor özellikle 60 FPS e alınca oloyor 4 k da nasıl ve neden olabilir
Ana kameradan yapmak isterim ama mesela Bluetooth araca bağlı müzik açık iken video çekemiyorum orjinal uygulama ile ama gcam ile çekiliyordu oda gitti artık bir çözümü yok mudur bununBu sürümlerde hatalar olabilir.Normal birşey.Video çekimlerini ana kameradan yapın daha iyi olur.
Ana kameradan yapmak isterim ama mesela Bluetooth araca bağlı müzik açık iken video çekemiyorum orjinal uygulama ile ama gcam ile çekiliyordu oda gitti artık bir çözümü yok mudur bunun
Teşekkürler deneyeyimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBu sorunsuz.Bunu kullanabilirsin.
bir cok denedım olmadı hata verdı kullanmamaya karar verdım gcam en azından oturana kadar bısılerArkadaşlar hala Android 10 için olan yok mu? Bulan lütfen bizi de aydınlatsın
Neden dostum?BSG'nin çıkardığı sok APK bu.NoBuffFix vereiyonu sorunlu.Linki yenilermisiniz rica etsem
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi