- Adım
- Ebubekir
- Cihazım
- Xiaomi 9se
- Konular
- 0
İndirdim fakat arka kamerada insan yüzünü hafif flu çekiyor. Bir ayarı var mı?Tarayıcınızı değiştirin.
İndirdim fakat arka kamerada insan yüzünü hafif flu çekiyor. Bir ayarı var mı?Tarayıcınızı değiştirin.
Her şeyi iyi fakat yüzde flu oluyor çok hafif yani detaylar yok ama ön kamerada var. Ayar mı lazımFixsiz gayet iyi çalışıyor.
Denedim ön ve arka kamerada sorunsuz yüz hatlarıHer şeyi iyi fakat yüzde flu oluyor çok hafif yani detaylar yok ama ön kamerada var. Ayar mı lazım
Ayarları atar mısınız? Gelişmiş atar falan bende neden böyleDenedim ön ve arka kamerada sorunsuz yüz hatları
Betası çıkar mı? Arka kamerada odak sorunu var ve flu çekiyor.-ROOT GEREKMEZ-
-Kurulum: APK'yı indirip kurun ve gerekli izinleri verin.Root yada başka bir özelleştirme gerekmez.
-48MP Çalışmıyor
-Geniş açı çalışmıyor
-Gece modu çalışıyor
-Porte çalışıyor
-60fps çalışıyor
-Diğer çalışanları ve sorunları lütfen paylaşın.
////Android 10 için yeni sürüm.Henüz BETA'dır.\\\\
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yeni konu açmaya gerek duymadığım ve karışıklık olmaması için sürümü burdan paylaşıyorum.Aşağıdaki eski yorumlar eski sürümler içindir.Lütfen 18.04.2020 ve sonrasında yazılan yorumları dikkate alın.
Ayarları atabilir misiniz veya ayarsız mı? Arka kamerada sorun var bende stock kamerada yok yani yakonlaştıkça objeden netlik gibi flu geliyorDenedim ön ve arka kamerada sorunsuz yüz hatları
Ayar yapmadım kurdum kullandımAyarları atar mısınız? Gelişmiş atar falan bende neden böyle
Henüz yayınlanmadı ama geliştirici bağış yapanlar için yeni bir beta sürümü olduğunu söylemişti.Yeni versiyonu çıkar mı acaba mi 9 lite için en optimum olan buydu