- Adım
- Sedat
- Cihazım
- Mi Note 5 pr
- Konular
- 12
Nasıl anlamadım28 sürümü üzerine yapmış sanırım
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl anlamadım28 sürümü üzerine yapmış sanırım
Şarj süresi gayet iyi gibi eu romda bukadar şarj süresi almıyorŞuan yüzde 79 kalmış ama 1 saat 10 dakikalık bir kullanım 30 dkdan fazlası oyun oynadım. Farklı olarak yüzer pencere var o kullanışlı olmuş. Birde kontrol merkezi yukarıdan aşağı çekerken sağdan çekerseniz geliyor, soldan çekerseniz bildirim ekranı geliyor ona alışamadım halaGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
EU Beta'da 6 saat civarı alıyordum. Arkadaş pili tam bitirsin kesin sonuç çıksın ona göre iyi kötü deriz. Uzun süre rom değiştirmeyeceğim demiştim ama dayanamıyorum yineŞarj süresi gayet iyi gibi eu romda bukadar şarj süresi almıyor
son çin beta değilde önceki sürüm yaniNasıl anlamadım
bundan önce eu mu kullandın hocam4 saat ekran süresi olmuş yüzde 22 şarjım kaldı. Biraz düşük görünebilir ama 1saat 10 dakika oyun ile normal benceGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Arkadaşlar selam, iki gün önce arkadaşımın mi 9 se cihazına eu romun son betasını kurdum ancak telefonun belli aralıklarla kilitli iken uyanmadığını, hiçbir tepki vermediğini (güç tuşuna uzun basılsa bile tepkisiz) belirtti. 3-5 dakika sonra kendi kendine geliyor kaldığı yerden devam ediyor dedi. Bu romu kuranlar böyle bir sorun yaşıyor mu? Ayrıca eu'dan buna geçsem arb gibi bir sorunla karşılaşır mıyım?
O zaman direkt wipe data, cache,system,dalvik yapıp bunu kurarsak sıkıntı yaşamayız değil mi? TWRP olarak sabitteki konudaki TWRP sürümü var tek tuşla kurulan.Custom romlarda ARB olmaz.
Masik rom iyidir, 9 SE kullandığım zamanlarda en memnun kaldığım romdu.