imei ile sorgulamadan veya ekranın arkasındaki model kısmında son kısımda büyük harfle G yazıyorsa global oluyor.Global ve Çin cihazı nasıl ayırt ediyorsunuz model numarası ile mi?
imei ile sorgulamadan veya ekranın arkasındaki model kısmında son kısımda büyük harfle G yazıyorsa global oluyor.Global ve Çin cihazı nasıl ayırt ediyorsunuz model numarası ile mi?
Sana zahmet resim atabilir misin hocamimei ile sorgulamadan veya ekranın arkasındaki model kısmında son kısımda büyük harfle G yazıyorsa global oluyor.
zahmet olmazda evde telefon yokSana zahmet resim atabilir misin hocam
hahah zahmet etme hocam denk gelirse atarsınzahmet olmazda evde telefon yokarkadaşın birisi işte abim var onunda teli bugün garanti yolladık ekranı kırdı . neyse ayna ile deneyim
![]()
tamam o zaman olmadı zaten denedimhahah zahmet etme hocam denk gelirse atarsıniki haftaya alicam zaten telefonu vaktim var
Zahmet verdim saolasintamam o zaman olmadı zaten denedimyukardaki mesaja editlemiştim.
Kernel ne işe yarıyo ya magisk falan tamam biliyorumda Kernel noluyo aydınlatabilirmisinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
kerneli denedim mi room 9,6,20 de parmak izi çalışmıyor. konusunda zaten belirtilmiş bu durumda. kernel çalışıyor sorun yok batarya vb. şeyleride yazarım kullanınca
işlemci ekran kartı vb. donanımlara ayar çekilebiliyor kısıtlama performans artışı ayarı yapılabiliyor. aslında epey işe yarıyor bayada detaylıKernel ne işe yarıyo ya magisk falan tamam biliyorumda Kernel noluyo aydınlatabilirmisin
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bi inceliyim teşekkür ederimişlemci ekran kartı vb. donanımlara ayar çekilebiliyor kısıtlama performans artışı ayarı yapılabiliyor. aslında epey işe yarıyor bayada detaylıo yüzden şu linke bakabilirsiniz. bu linkte yazılanlardan fazla detay içeriyor ama genel hatları ile bu bilgi yeterli olur
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Hocam telefonu global rom stock recovery ile alayım diyorum imkan varsa global rom iyi midir şuandaişlemci ekran kartı vb. donanımlara ayar çekilebiliyor kısıtlama performans artışı ayarı yapılabiliyor. aslında epey işe yarıyor bayada detaylıo yüzden şu linke bakabilirsiniz. bu linkte yazılanlardan fazla detay içeriyor ama genel hatları ile bu bilgi yeterli olur
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir