suleymanyalcin hocam cihazınız hayırlı olsun. facebook gruplarında malum yolla imei kaydı yapılan cihazlarda şebeke proplemi yaşandığını söyleyenler var. sizin şebeke çekimiyle ilgili herhangi bir sıkıntınız varmı? ayrıca global rom kullanalarında imeide sıkıntı olmaması için cihazı twrp üzerinden sıfırlama yapması gerekiyor diye okumuştum.
Hocam öncelikle teşekkür ederim. Facebookta beni çoğu kişi tanır 21 binlik xiaomi grubum var benimde. Dediğinizi hiç bir sayfada denk gelmedim.
Benim cihaz şuan imei atılmadı pazar günü imei atacağım bl kilidi açılınca.
durum şu ki global romda iken imei attığınız zaman formatlamada imei gitmiyor. Sadece global romda atılan imei ile twrp den başka bir custom roma geçiş yapınca imei uçabiliyor henüz tam çözümü bulunamadı.
Ama kesin çözüm olarak şu var. Bl kilidi açıldıktan sonra twrp yüklenip eu rom ve ya başka bir custom rom yüklenipte imei atılırsa istediğiniz kadar farklı rom değiştirin imei ler uçmaz kalıcı olur. sadece global roma geri dönerseniz sıkıntı yaratabilir. Yakında tamamen onunda çözümü bulunacaktır. Çalışmalar devam ediyor.