Sormayın hocam. İnsanlardaki bu büyük telefon hastalığı nereden geliyor, anlayabilmiş değilim. Telefon dediğin taşınabilirlik açısından kolay olmalı. Android tarafında hiç düzgün küçük telefon yok. En son Mi 9 SE çıkmıştı, onu da şimdi bulamıyorum. Birçok marka var Android tarafında, ufak telefon üreten bir tane yok. Benim aklım ve mantığım almıyor bu olayı. Xiaomi dakika başı birbirine benzer modeller çıkaracağına keşke SE serisine devam etseydi. Gönül ister iPhone 12 Mini almak ama hem bütçe ona yetmez, hem de Android'de kontrol sahibi olmaya alışmışız. Beklemekten başka çare yok artık, ne diyelim.Güzel telefondu. Şimdi o boyutlarda telefon yok bende kolluyorum ama çıkmıyor
Aynen öyle. Cıkanda da özellik kısıyolar sony gibi compact model yapmıyolarlar. Birde xiaomi alışınca dıgerlerıde sıkıcı geliyor, işin o boyutuda varSormayın hocam. İnsanlardaki bu büyük telefon hastalığı nereden geliyor, anlayabilmiş değilim. Telefon dediğin taşınabilirlik açısından kolay olmalı. Android tarafında hiç düzgün küçük telefon yok. En son Mi 9 SE çıkmıştı, onu da şimdi bulamıyorum. Birçok marka var Android tarafında, ufak telefon üreten bir tane yok. Benim aklım ve mantığım almıyor bu olayı. Xiaomi dakika başı birbirine benzer modeller çıkaracağına keşke SE serisine devam etseydi. Gönül ister iPhone 12 Mini almak ama hem bütçe ona yetmez, hem de Android'de kontrol sahibi olmaya alışmışız. Beklemekten başka çare yok artık, ne diyelim.
Kamera uygulamasının verilerini temizlemeyi denediniz mi?Merhaba dostlar, abiler. Garip bir sorun yaşıyorum. Mi 6 dan beri Xiaomi ekosistemindeyim. İlk kez başıma geliyor. Bir süredir Mi9SE cihazımda stock kamerayı kullanamıyorum. Kamerayı açtığımda donuk donuk ilk başta görüntü geliyor 1-2 sn sonra kamera kısmından tık diye bi ses geliyor tiz bir ses ve kameraya bağlanılamadı hatası veriyor. İlk başlarda bu hata vermiyordu, fotoğrafı çektikten sonra fotoğraf sadece yeşil renk gözüküyordu. Sonrasında buraya evrildi sorun. Telegram, İnstagram vb. uygulamalarda çatır çatır foto çekip gönderiyorum ama sadece stock kamera uygulamasında bahsettiğim sorunu yaşıyorum. Buna benzer bir sorun yaşayan oldu mu, çözüm önerileriniz neler diye bir sormak istedim.
ROM : EU Stabil 12.5.1
Kurulu olan bir modül yok. Kameraya ekstra bir müdahale olmadı.
denedim komple malesef çözüm olmadı.Kamera uygulamasının verilerini temizlemeyi denediniz mi?
Wipe yapıp romu tekrar kurmak çözüm olabilirdenedim komple malesef çözüm olmadı.