Öncelikle, Anti Rollback kontrolü yapmanızda fayda var. Yedek almayı da unutmayın hocam.Android 10 dan tekrar 9 dönebilirmiyiz arkadaşlar.
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben volte kullanamıyorum turkcell hattım nasıl yapabilirim acabaAndroid 10 kurdunuzmu nasil calisiyor globalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende 4,5G voltede kullaniyorum ,imei atilmis cihazim Tek sim kayitli
Hatta VoLTE aktif mi? Eğer aktifse telefon uygulamasına girin *#*#volte#*#* tuşlayın.Ben volte kullanamıyorum turkcell hattım nasıl yapabilirim acaba
Hatta aktif olmuyo sanırım telefonum için uygun değilmiş gibi bişey hatırlıyorum. İmei atılmış telefon kullanıyorum bu aradaHatta VoLTE aktif mi? Eğer aktifse telefon uygulamasına girin *#*#volte#*#* tuşlayın.
*#*#86583#*#* Bu kodu girin açılır hocam ,ben 4,5GVolte kullanıyorumBen volte kullanamıyorum turkcell hattım nasıl yapabilirim acaba
Tekrar SMS atın''HD SES 2200'' Turkcell tüm cihazları açtı geçen ay.Hatta aktif olmuyo sanırım telefonum için uygun değilmiş gibi bişey hatırlıyorum. İmei atılmış telefon kullanıyorum bu arada
Dediğiniz gibi yaptım enable dedi ama olmadı hocam. Ben biraz bilgisizim bu konularda kusura bakmayın uğraştırıyorum sizi de. Aslında benim derdim şu. Evde hattım iyi çekmiyor. Wifi var evde. Arayanlar ulaşamıyor çoğu zaman. Wifiyi kullanabilir miyim konuşmak için*#*#86583#*#* Bu kodu girin açılır hocam ,ben 4,5GVolte kullanıyorum