hayırAmoled ekran mi Max 2 ?
Bu bı suredır var zaten. Kaldırınca ekranı uyandırı aktıf et bıde aod de 10 sanıye secenegı var. Stock romda olmayabilir amaBildirim animasyonu da geterli degilmi sizce? Benim hosuma gitti esasen ama onu devreye alinca da parmak izi yeri gorunmuyor.
Esas aklimdski şey şu:
Normalde ekranda hic bir sey yokken, telefonu ele alinca ya da dokununca parmak izi ile beraber aod ekranindaki saat ve bildirimlerin de gozukmesi, sonra tekrar parmak iziyle beraber yok olmasi. Boylece saat icin ya da bildirim var mi diye telefonu uyandirmamis oluruz. Ama aod de surekli acik kalmamis olur. Var midir boyle bir sey goren duyan?
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
EU beta rom kullaniyorum, 9.8.22, o da da yok maalesef... Nerde varsa oraya gecerim anındaBu bı suredır var zaten. Kaldırınca ekranı uyandırı aktıf et bıde aod de 10 sanıye secenegı var. Stock romda olmayabilir ama
EU beta rom kullaniyorum, 9.8.22, o da da yok maalesef... Nerde varsa oraya gecerim anında
Mı roomda varEU beta rom kullaniyorum, 9.8.22, o da da yok maalesef... Nerde varsa oraya gecerim anında