Yardım Mi 9 SE Kamerada mor bir leke oluştu

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v11.0.4.0
Telefon Modeli
Mi 9 se
Bootloader Kilidi
Açık
Cihazımı eylül ayında almıştım ve ekim ayında kamerada mor bir leke oluştuğunu fark ettim forumda yazmıştım ama cevap alamayınca yeniden yazayım dedim. ekran kaydı yükledim görüldüğü gibi ana kamerada 1.9 kata kadar zoom yapınca görülüyor zaten 2 kat zoom yapınca telefotoya geçiyor.

Ekli dosyalar

• Screenrecorder-2020-07-11-15-57-55-275.mp4
    14,4 MB · Görüntüleme: 17

Şresyon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Samsung Note 8
Meslek
Yazılımcı
Konular
22
Cihazımı eylül ayında almıştım ve ekim ayında kamerada mor bir leke oluştuğunu fark ettim forumda yazmıştım ama cevap alamayınca yeniden yazayım dedim. ekran kaydı yükledim görüldüğü gibi ana kamerada 1.9 kata kadar zoom yapınca görülüyor zaten 2 kat zoom yapınca telefotoya geçiyor.
Hocam telefonun kamerasina mürekkep mi dökülmüş yada tükenmez kalemmi çizmişler ?

Oyla:

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam telefonun kamerasina mürekkep mi dökülmüş yada tükenmez kalemmi çizmişler ?
o günün gecesinde öyle bir leke yoktu ama sabah kamerayı açınca toz sanıp temizlemeye çalıştım ama kameraya bakınca farklılık görünmüyor

Oyla:

Şresyon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Samsung Note 8
Meslek
Yazılımcı
Konular
22
o günün gecesinde öyle bir leke yoktu ama sabah kamerayı açınca toz sanıp temizlemeye çalıştım ama kameraya bakınca farklılık görünmüyor
Hocam kamera lensini korumak adına özel bir mineral kullandı ki kendisi safir ve rengi birazcık mora çalıyor. Bu sebeple bazı kameralarda fotoğrafların ışık kırılmasına göre mor renkte çıkması sorunu yaşandı. Tahminim şu ki kamera lensini koruyan safir camda ufak bir hasar - çizik - kırık oluşmuş ve fotoğraf çekerken buraya düşen ışık kırılarak mor bir leke bırakıyor fotoğraflarında.

Olmazsa servise götürün :)

Oyla:

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kamera lensini korumak adına özel bir mineral kullandı ki kendisi safir ve rengi birazcık mora çalıyor. Bu sebeple bazı kameralarda fotoğrafların ışık kırılmasına göre mor renkte çıkması sorunu yaşandı. Tahminim şu ki kamera lensini koruyan safir camda ufak bir hasar - çizik - kırık oluşmuş ve fotoğraf çekerken buraya düşen ışık kırılarak mor bir leke bırakıyor fotoğraflarında.

Olmazsa servise götürün :)
doğru söylüyorsunuz kameraya lens takıyordum onlar çizdi herhalde onlarla makro çekimler yapıyorum arada sırada

Oyla:
Üst Alt