Soru Mi 9 Se ilk gün deneyim ve bir kaç soru

Mi44

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rıfkı
Cihazım
Mi 9 se
Konular
1
Arkadaşlar Iphone 5s den bugün Mi 9se geçtim. Genel anlamda cebime sığmayan telefon almam o yüzden bunu tercih ettim. Parmak izi yüztanıma vs herşey harika yalnız kamerasını beğenmedim böyle bir pembemsi çekiyor sıfırladım telefonu ve kamera ayarlarını yine aynı özellikle selfie kamerası yani pembe renk çok fazla gibi bu kadar abartılması hoş olmamış veya telefon mu sorunlu çözemedim servise mi göndersem acaba sizde selfie kamerasında gözüne çarpan var mı acaba? Şunu söylemem gerekir ki eğer bu kamera böyleyse iphone 5s ön kamerası daha gerçekçi resim çekiyor

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Arkadaşlar Iphone 5s den bugün Mi 9se geçtim. Genel anlamda cebime sığmayan telefon almam o yüzden bunu tercih ettim. Parmak izi yüztanıma vs herşey harika yalnız kamerasını beğenmedim böyle bir pembemsi çekiyor sıfırladım telefonu ve kamera ayarlarını yine aynı özellikle selfie kamerası yani pembe renk çok fazla gibi bu kadar abartılması hoş olmamış veya telefon mu sorunlu çözemedim servise mi göndersem acaba sizde selfie kamerasında gözüne çarpan var mı acaba? Şunu söylemem gerekir ki eğer bu kamera böyleyse iphone 5s ön kamerası daha gerçekçi resim çekiyor
Gcam yüklemeyi deneyebilirsiniz

Oyla:

kdrcnkyk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadircan
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
4
Ben de yeni aldım sayılır 2-3 hafta oldu. Ben de 6s'ten geçtim fakat böyle bir sorunla karşı karşıya değilim. Hatta görüntülü konuşmalarda bile çevremden "sen bi canlanmışsın sanki yüzün gözün kendine gelmiş" tepkileri aldım. İstersen herhangi bir objenin arka kamera ve ön kamerayla çekilmiş fotoğrafını yükle, sorun daha net anlaşılır.

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Hocam belki gözünüzden kaçmıştır diye söylüyorum yüz güzelleştirme açık olabilir kontrol ediniz.

Oyla:

Mi44

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rıfkı
Cihazım
Mi 9 se
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Gcam konusunda yardımcı olabilir misin acaba android
Hocam belki gözünüzden kaçmıştır diye söylüyorum yüz güzelleştirme açık olabilir kontrol ediniz.

evet kapattım denedim aynı pembe renk fazla yüzünüzde giydiğiniz tişörtte felan çok bariz kardeşim samsung a8 2018 kullanıyor mesela kameraları açıp yanyana getiriyorum onda öyle birşey yok gerçek renk neyse o ama mi 9 se de malesef bilgisayara atıp öyle bi bakayım dedim yine aynı internetten mi 9 se selfie çekimlerine baktım bazılarında aynen benimki gibi bazılarında yok garip. Resim yükleyeceğim boş bir zamanda siz karar verirsiniz bir sıkıntı varsa servise yollayayım

Oyla:

Sancarexp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Honor X9A
Meslek
Serbest çalışan
Konular
101
Kamerq arzali hocam ,eski HTC M7 cihazımda aşırı derecede bozuktu bildiğin pembe çekiyordu artık ,normal rengide gecti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekli dosyalar

• images (29).jpeg
    images (29).jpeg
    24,7 KB · Görüntüleme: 42
Oyla:

Mi44

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rıfkı
Cihazım
Mi 9 se
Konular
1
Arkadaşlar netten bı kac resim buldum ekliyorum bu mesaja aynen bendeki gibi sanırım bu bı sorun değil galiba ama hoş birsey değil bazen sanki güneşte yanmisiniz imajı veriyor

Ekli dosyalar

• mi-9-se-daylight-selfie-bokeh.png
    mi-9-se-daylight-selfie-bokeh.png
    150,9 KB · Görüntüleme: 32
  • images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    25 KB · Görüntüleme: 26
  • images.jpeg
    images.jpeg
    17,7 KB · Görüntüleme: 25
Oyla:

Mi44

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rıfkı
Cihazım
Mi 9 se
Konular
1
Benimle aynı sorunu yaşayanlar için şöyle bir çözüm buldum kendimce selfie ile çektiğim resimi photo studio adlı proğramla açıyorum renkler kısmı var 3-4 çizgili oradan renkleri biraz kısınca doğala dönüyor resim hiç pembelik kalmıyor. Telefon çok güzel bu arada görüntüde verdiği canlılık muhteşem. İlk başta canımı sıkmıştı az daha satıp iphone 8 alacaktım şimdi vazgeçtim herşey çok iyi

Oyla:
Üst Alt