Yardım Mi 9 SE Hoparlörden Gelen Cızırtı ve Ses Kısıklığı

SametC

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet Çelik
Cihazım
Xiaomi Mi 9 SE
Konular
3
Merhaba. Cihaz yurt dışı. Garantisi yok. Cihaza Miui Eea 11.0.4 yükledim. Ancak birkaç gün sonra cihazın sesi baya azaldı. Ve müzik açınca cızırtı çıkıyor. İçine su kaçmadı. Hoparlörlerin patlak olması mümkün değil çünkü patlak hoparlör sesi gelmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kayahakan86

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9 se
Konular
0
Arkadaşlar benim de alt hoparlörden çekmeyen radyo kanalı gibi bi cızırtı var, siz sorunu çözebildiniz mi

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Miroom stabil tavsiye ederim, bendeki cızırtılar bu rom ile son buldu

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Hocam bunu nasıl yapabilirim room dan mı kaynaklanıyormuş
Romdan değil tam olarak, rom içindeki vendor dosyasından. Farklı vendor dosyası flaşlayıp düzelten de oldu arkadaşlardan. Bende özellikle konuşma esnasında cızırtı had safhada oluyordu. Ama miroom genel olarak gayet başarılı, tamamen o roma geçseniz herhangi birşey kaybetmezsiniz eu ya göre, hatta akıllı ağ kısmı gibi ilave özelliklere kavuşursunuz. Bir de rom hazır rootlu geliyor

Oyla:

kayahakan86

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9 se
Konular
0
Romdan değil tam olarak, rom içindeki vendor dosyasından. Farklı vendor dosyası flaşlayıp düzelten de oldu arkadaşlardan. Bende özellikle konuşma esnasında cızırtı had safhada oluyordu. Ama miroom genel olarak gayet başarılı, tamamen o roma geçseniz herhangi birşey kaybetmezsiniz eu ya göre, hatta akıllı ağ kısmı gibi ilave özelliklere kavuşursunuz. Bir de rom hazır rootlu geliyor
Teşekkür ederim android de yeniyim araştırıp neyeceğim room yükledikten sonra cihaz içindeki herşey gidiyor mu

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Teşekkür ederim android de yeniyim araştırıp neyeceğim room yükledikten sonra cihaz içindeki herşey gidiyor mu
Farklı bir romdan geçeceğiniz için en sağlıklısı format data yapıp ayrıca 4 Wipe ile temiz kurulum yapmak. Haliyle dosyalarınızın yedeğini alın. Forumdaki twrp ile anlatıldığı şekilde romu kurarsanız sıkıntı ile karşılaşacağınızı sanmıyorum.

Oyla:

kayahakan86

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9 se
Konular
0
Farklı bir romdan geçeceğiniz için en sağlıklısı format data yapıp ayrıca 4 Wipe ile temiz kurulum yapmak. Haliyle dosyalarınızın yedeğini alın. Forumdaki twrp ile anlatıldığı şekilde romu kurarsanız sıkıntı ile karşılaşacağınızı sanmıyorum.
çok teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt