Soru Mi 9 SE Hangi Satıcıdan Almamı Önerirsiniz ?

MithrilVI

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Lütfü
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
11
Xiaomi Mi 9 SE 128gb almayı düşünüyorum sahibinden.com üzerinden hangi satıcıdan telefonu temin etmemi önerirsiniz. Turan GSM, Ayyıldız vb.

MithrilVI

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Lütfü
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
11
ekran takıntınız yoksa büyüklük açısından 9t almanızı tavsiye ederim :)
Tek el kullanımı rahat olması acısından Mi 9 SE tercih ettim tasarımı daha güzel geldi ve Mi 9T nin arkası kısmı bana LG G3 hatırlatıyor nefret ediyorum LG alacağıma el bombası alsaymışım daha iyiymiş :)

Turan GSM tavsiye etmiyorum... İlanlarında, mesaj veya WhatsApp ile iletişime geçebilirsiniz yazmalarına rağmen dönüş yapan olmadı... İletişemedik kendileriyle... 8-|
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım.

Oyla:

Huseyiny2099

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi 8 se
Konular
17
Tek el kullanımı rahat olması acısından Mi 9 SE tercih ettim tasarımı daha güzel geldi ve Mi 9T nin arkası kısmı bana LG G3 hatırlatıyor nefret ediyorum LG alacağıma el bombası alsaymışım daha iyiymiş :)

Tavsiyelerinizi dikkate alacağım.
Mi 9 se ele daha iyi oturuyor yattiğiniz yerden telefonu kullanırken yüzüne düşürme ihtimaliniz daha düşük :)

Oyla:

NikolaiSe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Mi 14 Ultra
Meslek
Web Developer
Konular
8
Turan GSM tavsiye etmiyorum... İlanlarında, mesaj veya WhatsApp ile iletişime geçebilirsiniz yazmalarına rağmen dönüş yapan olmadı... İletişemedik kendileriyle... 8-|

Sırf iletişime geçmediler diye önermemek? Çokta mantık içermiyor. 3 gün önce kendilerinde Redmi Note 7 aldım bir problem yok.

Oyla:

serserim_09

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
sabri
Cihazım
m2 note
Konular
0
Sırf iletişime geçmediler diye önermemek? Çokta mantık içermiyor. 3 gün önce kendilerinde Redmi Note 7 aldım bir problem yok.
Sizce önerme şartları nelerdir misal. garantisiz telefon alınıyor ve bu tür ürünlerde tek yapabileceğiniz ve tek garantiniz aldığınız yer ile iletişime geçmekken karşı taraf sizinle iletişime geçmiyor ne kadar bir güvenilirliği kalıyor. Sonuç itibariyle alışveriş yapacak olan kişi karşı tarafı hiç bir şekilde tanımıyor belki de dünyanın en güvenilir insanıdır ancak iletişime geçmemek büyük bir güven sorunu yaratır.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Benim tercihim bu yönde... Yazılan şeyleri yapmamak benim nazarımda alış veriş ve insanlık adabına ters.

8=)

Oyla:

NikolaiSe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Mi 14 Ultra
Meslek
Web Developer
Konular
8
Sizce önerme şartları nelerdir misal. garantisiz telefon alınıyor ve bu tür ürünlerde tek yapabileceğiniz ve tek garantiniz aldığınız yer ile iletişime geçmekken karşı taraf sizinle iletişime geçmiyor ne kadar bir güvenilirliği kalıyor. Sonuç itibariyle alışveriş yapacak olan kişi karşı tarafı hiç bir şekilde tanımıyor belki de dünyanın en güvenilir insanıdır ancak iletişime geçmemek büyük bir güven sorunu yaratır.

Telefonu almadan önce kendilerini arayıp bilgi aldım, yaklaşık 10 saniye açmadılar ardından açıp gayet düzgün ve üsluplu şekilde yardımcı oldular. Mesaja neredeyse çoğu Sahibinden kurumsal üyesi bakmıyor, karşı taraf benle iletişime geçti kısacası.

Oyla:
Üst Alt