- Adım
- Onat
- Cihazım
- POCO F2 Pro
- Konular
- 4
Malum işlem için aç kilidi gitsin Netflix HDTam olarak öyle değil avrupa romda netflix hd destekliyor
Malum işlem için aç kilidi gitsin Netflix HDTam olarak öyle değil avrupa romda netflix hd destekliyor
Hocam.malum ialemi kendim yaptim ama eea da herkes takilmalar var diyor normal global daha iyi diyorlarMalum işlem için aç kilidi gitsin Netflix HD
Bende eea var kilit açık DRM L3 e düştük, Netflix te döndük 2 sene önceki probleme yineHocam.malum ialemi kendim yaptim ama eea da herkes takilmalar var diyor normal global daha iyi diyorlar
Bu L1e nasil geçecegiz acaba? Benim wifi cok yavas..problemim bundan kaynaklaniyor olabilir mi?Bende eea var kilit açık DRM L3 e düştük, Netflix te döndük 2 sene önceki probleme yine
zannetmiyorum bende şuan L3. hatta sizin için ookla speed test yaptım. internet hızım 35mbps aldığım hızda ss de. biri test sonucu diğeri sol üstte anlık indirme saniyde 1mb.Bu L1e nasil geçecegiz acaba? Benim wifi cok yavas..problemim bundan kaynaklaniyor olabilir mi?
Malum islem yapilmis miydi cihaza? Bende L3 gosteriyor ve sinir oldukca bozucu. Ayrica wifi yavasligi beni cildirtacak acaba orijinal qcn olmadigi icin mi?Cihaz bl açık rootlu global eea rom yüklü drm L1 görünüyor. Önceki mi9se cihazımda düz global rom yüklüydü oda L1 di.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam merhaba, DRM test programı ile L1 görebilirsiniz, benim belirtmek istediğim cihazın bl kilidini açınca, cihaz ve yazılımı L1 desteklese de Netflix te olay bitiyor.Cihaz bl açık rootlu global eea rom yüklü drm L1 görünüyor. Önceki mi9se cihazımda düz global rom yüklüydü oda L1 di.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.