- Adım
- Yavuz
- Cihazım
- Mi9 se
- Konular
- 13
Dostum bende de öyle nası yapıcaz yardımcı olurmusunTeşekkürler başarılı bir şekilde flash işlemi de sağlamış oldum.
Dostum bende de öyle nası yapıcaz yardımcı olurmusunTeşekkürler başarılı bir şekilde flash işlemi de sağlamış oldum.
Arkadaşlar son güncelleme bumudur yoksa 3.4 müdür bana bunun güncellemesi geliyor daha önce guncelledigimde seste bayağı kisilma olmuştu guncellersem seste kisilma olurmu bilgi paylasirsaniz sevinirim şuan 2.2.0 sürümü kurulu
Sürekli güncelleme uyarısı veriyor bildirimlerde onu nasıl kapatabilirim reisGlobal son sürüm 3.3. EEA son sürüm 3.4.
2.2 de kalman daha iyi güncelleme kalsın öyle....
mı 9 se stabıl roomdan cıkmak ıstıyorum telefon guncelleme aslmıyo en ıyı en guzewl rom hangısıyse yardım edermısınızImei ile güncellemenin bir alakası yok ama cihazın rootlu olduğu için güncellemeyi zip uzantılı indirip twrp den kuracaksin
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mı 9 se stabıl roomdan cıkmak ıstıyorum telefon guncelleme aslmıyo en ıyı en guzewl rom hangısıyse yardım edermısınız
Bı tane arkadaş şunu verdi inmesini bekliyor ama telefonum.mi9se arkadaşın gönderdiği romda mimix3 yazıyı acaba yanlış rommu verdi,resime bakarmisinn2 saattir enmesini bekliyor yanlış birşeyi kurmayım telefona
Bı tane arkadaş şunu verdi inmesini bekliyor ama telefonum.mi9se arkadaşın gönderdiği romda mimix3 yazıyı acaba yanlış rommu verdi,resime bakarmisinn2 saattir enmesini bekliyor yanlış birşeyi kurmayım telefona