- Adım
- Tolga
- Cihazım
- Mi 9 SE
- Meslek
- Tekniker
- Konular
- 9
Global değil eea sürümü bu vardı zatenmiui_GRUSEEAGlobal_V10.2.5.0.PFBEUXM_16141f0824_9.0
10.2.5.0 çıkmış
Global değil eea sürümü bu vardı zatenmiui_GRUSEEAGlobal_V10.2.5.0.PFBEUXM_16141f0824_9.0
10.2.5.0 çıkmış
aynen hocam bugün başvuru yaptım 165 saat verdi 7 güne tekabül ediyor bootloader'i açınca twrp yükleyip root yaparak yedeklerimi alacağım. sonrasında malum işlemi yaptıracağım. peki tavsiye edebileceğiniz bir rom var mı hocam eu kararlı yada beta nasıldır genelde iyi değil demiş herkes ama? mi5 ile hep eu rom kullanmıştım son 6 - 7 aydır aosp kullanıyorum.Hocam güncelleştirmeleri denetleyince karşınıza çıkacaktır; fakat 15gün sonra repair yapılacaksa zaten sıfırlanacak telefonunuz ona göre yedeklemelerinizi vs. vs. unutmayın.
Global olmayan modellerde band20 yok o yüzden olabilir imei ile alakası yokmerhabalar Mi 9SE cihazımda eu beta rom yüklü ve twrpli cihaz.
imei repair yapılmış ama 4g si çekmiyor halbuki 4g çeken bir bölgede olduğu halde çok nadir geliyor genelde hiç gelmiyor diyebiliriz (sadece 4g kullan yapınca 4g geliyor fakat şebeke 1 dişe düşüyor ve arama yapmıyor) bende beta romdan kaynaklıdır diye global kararlıya geçeyim dedim sorun sizce imeiden mi telefondanmı?
birde bu global romu nasıl yükleyeyim twrp'denmi yoksa fastboottanmı yükleyeyim? (eğer fastboot ise twrp cihazdan silinip fastbootmu kurulması lazım yoksa ikiside aynı anda kurulu oluyormu cihazda)
benim cihaz kutuda global version yazıyor amaGlobal olmayan modellerde band20 yok o yüzden olabilir imei ile alakası yok
Bu uygulamayı indirip ekran görüntüsü ekleyinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.