- Adım
- Emre
- Cihazım
- Mi 9 se
- Konular
- 1
Bu sürüm yüklü gözüküyor 11 gelicek mi
Mi Flash ile fastboot rom flashlayarak geçebilirsiniz hocam Clean all and Lock'u seçmeyin ama, otomatik güncelleme alırsınız evet.Selamlar arkadaşlar. Benim mi9 se de global rom yüklüydü ota güncellemeleri alıyordum. IMEI kayıt işleminden sonra telefona MIUI 11 9.9.26 eu rom yüklemişler eskisine göre kasmalar mevcut. Tekrar global rom yükleyebilirmiyim? Güncellemeleri otomatik alabilirmiyim? Twrp yüklü değil nasıl bı yol izlemeliyim? Uzun bı yazı oldu kusura bakmayın akıl verirseniz sevinirim
Cevabınız için teşekkür ederim. Bu yöntemle IMEI ye zarar verir miyim peki? Bide telefonu eşim kullanıyo düzgün güncel çalışacak şekilde ayarlayıp vermek istiyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz global mi eu rom mu?Mi Flash ile fastboot rom flashlayarak geçebilirsiniz hocam Clean all and Lock'u seçmeyin ama, otomatik güncelleme alırsınız evet.
İpucu - Xiaomi Cihazlar İçin Fastboot ROM Kurma.
* Bu yöntem sadece Bootloader kilidi açılmış cihazlar için geçerlidir. Forumda bu alanda yeni olan kişilerin büyük sıkıntı aşadığını fark ettim. Hemde sistemi komple sıfırlamak isteyenler için bir rehber hazırlamak istedim. Öncelikle MiFlash yazılımını indir kurun. "Mi Flash Tool – Xiaomi...forum.miuiturkiye.net
İmei'ye zarar gelmez hocam.Cevabınız için teşekkür ederim. Bu yöntemle IMEI ye zarar verir miyim peki? Bide telefonu eşim kullanıyo düzgün güncel çalışacak şekilde ayarlayıp vermek istiyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz global mi eu rom mu?
hocam fastboot ile romu yükledim fakat reboot seçtiğimde yine aynı ekran geliyor ne yapmam gerekiyor?İmei'ye zarar gelmez hocam.
tamam hocam wipe data dedim sonra açıldı telefon yardımlarınız için teşekkür ederimNasıl yani hocam ss ekleyebilir misiniz?