Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konuyu benim gibi telefona her hafta rom atmaktan sıkılan arkadaşlar için hazırladım. Bizzati tarafımdan denenmiştir. Telefonu imei işlemli bootladeri açık Xioami.eu rom yüklü sıfır olarak teslim aldım. Her hafta Dev güncellemesi geliyordu . Aldığım arkadaşla görüştüğümde aman abi elleme...
teşekkür ederim fastboot tan çıktı yalnız şöyle bir sorun oldu dil ülke seçtim sonrasında play.google.com ile baglantı kurulurken bir sorun oluştu dedi nasıl çözebilirim
Cihazınıza temiz kurulum yapınız. Sorun devam ederse ilgili konulardan takip ederek takıldığınız yerleri de o konularda yazmaya özen gösteriniz.
Hepsinden önce ise mutlaka forum kurallarımıza bir göz atınız.
FORUM KURALLARIMIZ 1. Genel Kurallar 1.1. Görev, Yetki ve Sorumluluklar : Site yöneticilerinin, sitenin ve forumun işleyişi ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadırlar. Forum kurallarına uymayan üyeler hakkında...