- Adım
- Tunahan
- Cihazım
- Mi 9 se
- Konular
- 2
Benim cihazım xiaomi.eu (mi 9 se) MIUI 11 güncellemesi ne zaman gelir veya geldimi bir bilgisi olan varmı?
Nasıl kurarım bana tarif edebilir misiniz?Konu Forum Kurallarımız'a uygun şekilde düzenlenmiștir.
Forum Kurallarımız Gereği ;
3.1. Sitemizde sadece açık ve anlaşılır ve anlaşılır başlıklara/mesajlara izin verilmektedir.
Merhaba, Bu konuyu inceleyebilirsiniz.
Rom - [Android Q]Mi 9 SE - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı
Merhaba arkadaşlar , Mi 9 SE Miui 11 Global Beta ( Xiaomi.eu) romu çıkmıştır. %100 Türkçedir. İlk Kurulum: Twrp açın; Recovery - [Android 10] Xiaomi Mi 9 SE - Twrp 3.3.1-14 Tek Tuş Yükleme Aracı Wipe seçeneğinden "Format Data" seçeniğini onaylayın, gelen uyarıya "yes" yazıp onaylayın. Yoksa...forum.miuiturkiye.net
Bootloader kilidiniz açık mı? Şuan hangi romdasınız? Daha detaylı bilgi verebilir misiniz?Nasıl kurarım bana tarif edebilir misiniz?
Bootloeader açık şuanda eu 10.3.3 deyim MIUI 10 şuanda ben 11 e yükseltmek istiyorum ama nasıl yaparım hiç bilmiyorumBootloader kilidiniz açık mı? Şuan hangi romdasınız? Daha detaylı bilgi verebilir misiniz?
Bu konuyu inceleyebilirsiniz.Bootloeader açık şuanda eu 10.3.3 deyim MIUI 10 şuanda ben 11 e yükseltmek istiyorum ama nasıl yaparım hiç bilmiyorum