Soru Mi 9 se en iyi global rom sürümü

Berkdursun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berk Yigit
Cihazım
Xiomi Mi 6
Konular
18
Arkadaşlar deneyimlediginiz en iyi global rom sürümü hangisi (10.3.4.0 denedim pek memnun kalmadım )

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Evet dedim ya :) O gelecek olan güncellemeden güncelleyenler memnun kalırsa manuel olarak indirip zip dosyasını telefon hafızasına atıp, güncelleyici kısmından manuel olarak yüklersiniz Yes~~
O zaman ben seni biraz daha zorlim :) Ben şimdi bu Global Beta olan 9.6.27 de kalırsam miui 11 gelince ilk bunamı gelir Kararlı Globalemi gelir

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
O zaman ben seni biraz daha zorlim :) Ben şimdi bu Global Beta olan 9.6.27 de kalırsam miui 11 gelince ilk bunamı gelir Kararlı Globalemi gelir

Çok ayıp bu dediğin yılların üyesi ve tecrübelisi bu soruyu sorar mı ?

Her zaman ilk Betaya gelir kobay kullanıcılar test eder baktılar ki çok sıkıntı yok GLOBAL stabil sürüme verirler romu.

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Çok ayıp bu dediğin yılların üyesi ve tecrübelisi bu soruyu sorar mı ?

Her zaman ilk Betaya gelir kobay kullanıcılar test eder baktılar ki çok sıkıntı yok GLOBAL stabil sürüme verirler romu.
Bende öyle düşündüğüm için Global Betada kaldım senin söylediğin 10.2.2 ye geçmedim. Ama bazı arkadaşlarda Xiaomi Global betayı durdurdu miui 11 gelirse Global kararlı sürüme gelcek Global Betaya artık güncelleme gelmicek diyorlar kararsız kaldım

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bende öyle düşündüğüm için Global Betada kaldım senin söylediğin 10.2.2 ye geçmedim. Ama bazı arkadaşlarda Xiaomi Global betayı durdurdu miui 11 gelirse Global kararlı sürüme gelcek Global Betaya artık güncelleme gelmicek diyorlar kararsız kaldım

Evet GLOBAL beta güncellemesi durdu. Sende E.U.Betaya geç ve ilk sen al olmaz mı ? Deneyimlerini bizimle de paylaşırsın Yes~~

Oyla:
Üst Alt