- Adım
- Yusuf Emir C
- Cihazım
- Mi 9 SE
- Konular
- 7
Ekran süremde düşüş var sizde durumlar nasıl acaba ?
Aslında tarayıcı çok yemiyor ama sürekli haberlere bakıp form sitelerine girince yükseliyor normal sayılırmi room var bende belki farklılık gösteriyodur. bende uzunca zamandır arka planda kısıtla seçeneğinde whatsap. tarayıcın hep yüksek ise başka tarayıcı dene birde. bazıları şarjı daha çok yiyor
Global eu rom nasıl oluyor ? Ben girip çıktım baktım saniye sürekli güncelleniyorMI 9 SE de Global EU rom kullanıyorum 6.5 le 7 saat arası alıyorum her zaman(mobil veri açınca 5.5 6).Bazen ekran süresi yeri kafayı yiyor MI 9 SE de girip girip çıkın görürsünüz örneğin orası 3s 4d 10sn ise girip çıkın hala 10 sn yazıyor.o hatalar sizi yanıltmasın.Yani 3 saat ekran süresi nasıl oluyor şaşırdım doğrusu.en temizi orjinal kullanmak bence.orda xiaominin yığınla yazılımcısının yaptığı stabil romlar 4.-5 geliştiricininkinden her zaman performanslı olur diye düşünüyorum ki bende bu şekilde.hiçbir custom rom orjinal eu süresini vermiyor.ekran resmi eklerim %25-%20 arası.
hocam daha 4 saat ekran süresi görmedimBuyrun arkadaşlar söylediğim gibi %25-20 arası atıyorum ekran süresini.Bu tamamen kullanımla değişir ama bana göre kendi romu her zaman en iyi romdur.Burda Chrome yerine Via tarayıcı kullanmak yaklaşık 20-25 dk ekran süresi ekledi onuda belirtim.Ortam Ekranı kapalı.Root felan yok.Gereğide yok.Ben daha telefonu rootlayıp da mükemmel özelliklere ulaşan telefonu mi 9 se den op 7 pro ya çevirecek bir özellik kuran göremedim,göreceğimide zannetmiyorum.sadece magiskle rami ve işlemciyi meşgul eden birkaç program flashlayıp gereksiz özellikler ekliyorlar.Netflix ve Gpay gibi bana göre olmassa olmaz uygulamaları kullanılamıyor.Hide da çalışmıyor zaten son sürüm gpay ile netflixde, xda dan görürüsünüz adam makale yazmış halletmek için.rom olayınıda tamamen kendini kandırma olarak düşünüyorum.Forumda bakıyorum hiçbir özel rom Orj EU romdan 1sn fazla süre vermiyor.Ya az yada aynı.Mobil veriyle kullansam bile değişmiyor.Yani güncelleme desteği bitene kadar böyle şeyler sadece telefonu yoruyor.Başkada bir numarası yok.
Buyrun arkadaşlar söylediğim gibi %25-20 arası atıyorum ekran süresini.Bu tamamen kullanımla değişir ama bana göre kendi romu her zaman en iyi romdur.Burda Chrome yerine Via tarayıcı kullanmak yaklaşık 20-25 dk ekran süresi ekledi onuda belirtim.Ortam Ekranı kapalı.Root felan yok.Gereğide yok.Ben daha telefonu rootlayıp da mükemmel özelliklere ulaşan telefonu mi 9 se den op 7 pro ya çevirecek bir özellik kuran göremedim,göreceğimide zannetmiyorum.sadece magiskle rami ve işlemciyi meşgul eden birkaç program flashlayıp gereksiz özellikler ekliyorlar.Netflix ve Gpay gibi bana göre olmassa olmaz uygulamaları kullanılamıyor.Hide da çalışmıyor zaten son sürüm gpay ile netflixde, xda dan görürüsünüz adam makale yazmış halletmek için.rom olayınıda tamamen kendini kandırma olarak düşünüyorum.Forumda bakıyorum hiçbir özel rom Orj EU romdan 1sn fazla süre vermiyor.Ya az yada aynı.Mobil veriyle kullansam bile değişmiyor.Yani güncelleme desteği bitene kadar böyle şeyler sadece telefonu yoruyor.Başkada bir numarası yok.
aynen kardeşim sürekli yüksek oluyor android sistem. bir ara google play hizmetleri bile %20.25 kullanıyordu. hiç anlam veremiyorum. harici apk da yüklemedim hiç.Android sistem bataryanizi ciddi oranda kullaniyor.Bunu sebebini bilmiyorum ama bilen yazarsa işine yarar ve sorunun çözülür gibi.
mi flash ile sıfırdan kurmayı denediniz mi?aynen kardeşim sürekli yüksek oluyor android sistem. bir ara google play hizmetleri bile %20.25 kullanıyordu. hiç anlam veremiyorum. harici apk da yüklemedim hiç.
en az 10 kez kurulum yaptım. global olsun eea olsun mirom olsun hepsini denedim.mi flash ile sıfırdan kurmayı denediniz mi?
işlem yapıldı mı telefonunuzda ?en az 10 kez kurulum yaptım. global olsun eea olsun mirom olsun hepsini denedim.
Yol hocam sadece imei işlemi yaptım malumişlem yapıldı mı telefonunuzda ?